Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg sorstársak,éreztetek már ilyen megnyugvást?
Több szakítással végződő párkapcsolat, számtalan értelmetlen ismerkedés,vagy kudarc után volt -e olyan pont, amikor mintha átbillentetek volna a túloldalra.
Na nem úgy, hogy a lányok jönnének a képbe,hanem úgy, hogy elengedtétek az egész társkeresést, elmélkedést közös jövőről,átnéztek már a férfiakon ?
Velem kb egy hete ez történt.Mintha valami óriási megnyugvás, béke jött volna el nekem, nem érdekel az egész és elkönyveltem azt, hogy nem lesz senkim. És ez nemhogy bosszant, vagy keserűséggel töltene el, hanem pozitív lelki megnyugvást adott.Jobban alszom, nyugisabb az életem és derűs gondtalansággal jövök - megyek.
Érdekes módon azt viszont észrevettem, hogy többen megnéznek, sokszor a szemembe is utcán, járműveken. De ez sem érdekel :)
Ez valami ajándék lehet a sorstól, hogy ha nincs senkim, akkor nyugodtságot és derűt kapok ?
Nem kerestem görcsösen párt, ezért nem is volt rajtam nyomás. Most sem keresek görcsösen. Ha lesz, örülök, ha nem, akkor elboldogulok egyedül is. :)
22/p
Én sajnos még nem éreztem ilyet, de nagyon örülnék, ha végre el tudnék jutni idáig...
Valahogy fejembe veszem ilyenkor mindig én is, hogy elengedem a párkeresést, és a gondolatot, hogy valaha barátom legyen. Csak sajnos ilyenkor a szívem mindig közbeszól, és nem engedi ezt, mivel ugyan letagadhatom, de borzasztóan vágyok erre.
Örülök, hogy ez neked megnyugvást adott! Remélem nekem is sikerülni fog egyszer.
Nincs ilyen, hogy "eljutni idáig". Nálam nincs ilyen ma divatos női fogalom, hogy "elengedés".
Egyszerűen abbahagytam azon találkozások sorát, amiről már az első pillanatban látszik, hogy teljesen felesleges. Nem adok esélyt annak, ami esélytelen.
De a párkapcsolat felé ugyanúgy állok, mint mindig.
Sokakban azt érzem, hogy már az első mondatnál bezárulnak: "én már nem akarok senkit".
A gyász ötödik szakasza, az elfogadás.
„A gyász nem múlik el. Nem múlik el, csak körbenövi az élet.” Orvos-Tóth Noémi
Bár szerintem te még nem adtad fel, különben annyira sem érdekelne a dolog, hogy kérdést írj ki róla. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!