Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért vagyunk egymással...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyunk egymással szemben ilyenek?

Figyelt kérdés
Engem nagyon zavar, hogy a melegek egymással szemben tudnak tisztességtelenek lenni! Itt szinte minden levelezésem úgy maradt abba, hogy a másik fél bizonyos idő elteltével válasz nélkül lépett le. Annyi fáradságot sem véve, hogy elnézést kért volna azért, hogy a továbbiakban ne várjam válaszát! Undorító magatartás egymással szemben! Mit várjunk akkor a heteróktól?

2023. jún. 22. 13:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Felfújod a dolgot. Nekem is rengeteg olyan volt, hogy egyszer csak nem jött válasz (ezen az oldalon) meg szerintem mindenkinek. Persze néha nem esik jól, de ez ilyen. El kell fogadni. Ehhez pedig még csak melegnek sem kell lenni, heteroszexuálisként is ez van.
2023. jún. 22. 14:02
 2/11 anonim ***** válasza:
3%
Lehet, hogy nem lett találkozó a dolgoból. Felesleges senki nem szeret levelezgetni.
2023. jún. 22. 14:10
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Egy másik kérdésnél már leírtam, hogy melegnek lenni annyit jelent, hogy testileg és érzelmileg a saját nemünkhöz vonzódunk. Semmi másban nem térünk el a többiektől, heterkótól. Aljasságban, szemétségben, tiszteletlenségben sem. Emberek vagyunk, ki így, ki úgy.

És sajnos nincs meleg közösség sem, legalábbis nem abban az értelemben, ahogy fiatalon gondoltam. Kisebbségünk, olykor kirekesztettségünk ellenére sem köt jobban össze minket a melegségünk. Pedig idővel lehet, hogy szükségünk lenne majd az összetartásra, kiállásra egymásért.

2023. jún. 22. 14:12
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

Mert te csak vitatkozni akarsz

Vitaklubbot nyitni!

És a választ amit esetleg kapsz felfogni nem tudod.

Csak ugyan azt a hülyeséget tovább folytatod.

2023. jún. 22. 14:18
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon unatkozol Othon

Hosszú a nyáriszünet igaz!?

2023. jún. 22. 14:19
 6/11 anonim ***** válasza:
17%

"szinte minden levelezésem úgy maradt abba, hogy"

Öcsi! Elgondolkodtál már azon, hogy ennek nem te vagy-e az oka? Szerintem előbb magad háza táján kéne sepregetni.

(Hetero válaszoló)

2023. jún. 22. 14:26
 7/11 anonim ***** válasza:
78%
Teljesen mindegy, kinek mi a szándéka, de a végét tényleg illő lenne közölni, egymás tisztelete miatt!
2023. jún. 22. 14:28
 8/11 anonim ***** válasza:
86%

Tisztességet az életben úgy egyáltalán nem érdemes keresni,mert kiveszőben van.

Hála a médiának is, többek között. Alapvető emberi normák dőltek meg,sőt cikinek számítanak.

Mi a fő ? Hát " valósítsd meg magad,mert neked ez jár, egy életed van,stb"..

Sokkal durvább és bunkóbb dolgok,amiket az emberek egymással tesznek, nemhogy egy elköszönés...

De ha veled mindenki így "bánt el", akkor azért kell lennie gondnak nálad is kérdező ! Lehet okoskodsz,sértődős vagy..ezeket nagyon nem szereti senki.

2023. jún. 22. 16:04
 9/11 anonim ***** válasza:
86%
Üdv az interneten..
2023. jún. 22. 17:35
 10/11 A kérdező kommentje:

Nem fogadom el, hogy "ilyenek vagyunk"! Éppen az a problémám, hogy ilyenek vagyunk. Miért ne lehetne ezen változtatni?

Kár,hogy nem indítottam szavazás ezzel kapcsolatban...

2023. jún. 24. 13:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!