Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van az hogy a meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a meleg férfiak sokkal kedvesebbek mint a heteroszexuális férfiak többsége?

Figyelt kérdés

2023. jún. 22. 04:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%

Nincsenek a nők irányában állatias ösztöneik, társadalmi alárendeltként átérzik a nők helyzetét.

De azért ez a "sokkal kedvesebbek" szerintem elég sztereotíp. Nem attól lesz valaki kedves, hogy meleg. Nekem van gonosz meleg ismerősöm is.

2023. jún. 22. 04:37
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer ismerkedésnél egy meleg srác azt mondta :

Érdekes,hogy a melegek között minél csúnyább valaki,annál kedvesebb.És minél szebb,izmosabb,annál bunkóbb.

Nem teljesen,de van benne igazság:)

Én is kedves férfi vagyok XD

2023. jún. 22. 05:15
 3/15 anonim ***** válasza:
94%
Ezzel tudnék vitatkozni, tapasztalat...
2023. jún. 22. 08:49
 4/15 anonim ***** válasza:
94%
Tudják milyen kirekesztettnek céltáblának lenni a nélkül hogy bármi rosszat tettek volna valakinek.
2023. jún. 22. 09:48
 5/15 anonim ***** válasza:
82%
Nagyobbnál nagyobb seggfejek vannak melegek között is, nincs különbség.
2023. jún. 22. 10:22
 6/15 anonim ***** válasza:
71%

Én meg pont az ellenkezőjét tapasztalom. Heteró és biszex pasik sokkal normálisabban beszélnek velem, mint a melegek.

A nők meg mindennek a legalja, lenézőek és bunkók, örülök, hogy nem kell bajlódnom velük. A heteró pasikat is tönkreteszik, csak nem veszik észre, mert elvette az eszüket a pina utáni vágyuk.

2023. jún. 22. 10:34
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

A nők sem mind ilyenek, csak a plázacicák!!!!

2023. jún. 22. 11:40
 8/15 anonim ***** válasza:
29%
Azért mert a meleg "férfiak" nem férfiak és a férfiak nem kedvesek . Lásd állatvilág , a hím dolga a megtermékenyítés, család védelme , dominancia harc , terület harc . Ezekhez nem a kedvesség szükséges. Nyílván már fejlődtünk és másképp mennek a dolgok . De a géneinkben ez a fajta viselkedés van belekódolva.
2023. jún. 22. 12:18
 9/15 anonim ***** válasza:
94%

Vannak olyan állatok, melyek nőstény egyedei a hímet megölik, akár el is fogyasztják megtermékenyítés után. Mielőtt nagyot akarsz írni, tájékozódj

2023. jún. 22. 12:40
 10/15 anonim ***** válasza:
84%

#8 Érdekes ez a homofób logika. Mikor a transznemű nőkről van szó akkor ők persze azonnal férfiak lesznek a szemetekben, rájuk sosem mondjátok ugyanezt hogy "nem férfiak".

Ellenben a meleg férfiak azok akik már nem férfiak, hmm... Mert akkor mik? Nők nem lehetnek, mert ha a transznők nem nők, akkor értelemszerűen a meleg férfiak sem. Más nemű úgyszintén nem lehet, mert a hozzád hasonlóak ordítják a leghangosabban, hogy csak 2 nem létezik. Szóval? Ilyen az mikor a homofób logika magába roskad.

2023. jún. 22. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!