Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a meleg férfiak sokkal kedvesebbek mint a heteroszexuális férfiak többsége?
Nincsenek a nők irányában állatias ösztöneik, társadalmi alárendeltként átérzik a nők helyzetét.
De azért ez a "sokkal kedvesebbek" szerintem elég sztereotíp. Nem attól lesz valaki kedves, hogy meleg. Nekem van gonosz meleg ismerősöm is.
Egyszer ismerkedésnél egy meleg srác azt mondta :
Érdekes,hogy a melegek között minél csúnyább valaki,annál kedvesebb.És minél szebb,izmosabb,annál bunkóbb.
Nem teljesen,de van benne igazság:)
Én is kedves férfi vagyok XD
Én meg pont az ellenkezőjét tapasztalom. Heteró és biszex pasik sokkal normálisabban beszélnek velem, mint a melegek.
A nők meg mindennek a legalja, lenézőek és bunkók, örülök, hogy nem kell bajlódnom velük. A heteró pasikat is tönkreteszik, csak nem veszik észre, mert elvette az eszüket a pina utáni vágyuk.
A nők sem mind ilyenek, csak a plázacicák!!!!
Vannak olyan állatok, melyek nőstény egyedei a hímet megölik, akár el is fogyasztják megtermékenyítés után. Mielőtt nagyot akarsz írni, tájékozódj
#8 Érdekes ez a homofób logika. Mikor a transznemű nőkről van szó akkor ők persze azonnal férfiak lesznek a szemetekben, rájuk sosem mondjátok ugyanezt hogy "nem férfiak".
Ellenben a meleg férfiak azok akik már nem férfiak, hmm... Mert akkor mik? Nők nem lehetnek, mert ha a transznők nem nők, akkor értelemszerűen a meleg férfiak sem. Más nemű úgyszintén nem lehet, mert a hozzád hasonlóak ordítják a leghangosabban, hogy csak 2 nem létezik. Szóval? Ilyen az mikor a homofób logika magába roskad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!