Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az én látásmódom torz, vagy mások is vannak így?
Hogy derül ki a végén, hogy rosszul néz ki? Nincs kinn képe? Az én tapasztalatom, hogy akinek nincs kinn képe, a legtöbb esetben nem néz ki annyira jól, persze vannak kivételek is, de általában ez a helyzet, legalábbis nálam.:)
Kérj minél hamarabb képet a másiktól, ezt tudom javasolni megoldásként.
#3: Én volt, hogy tumblr-ön kezdtem el beszélgetni valakivel. Ő írt rám. Beszélgettünk egy jó ideig, aztán elkezdte mondani, hogy mennyire más meg különleges vagyok és nagyon megfogtam. Cseréljünk képet.
Hát, megtörtént... Aztán finoman közölte, hogy nem nézek ki elég jól és inkább nem akar már velem beszélni... :D
Ezek kell mihamarabb friss, normális képet látni a másikról. Nem kell húzni egymás idejét. Külső megfog, belső megtart.
Hármas voltam
#5: Persze, érthető. De, nem is úgy álltunk neki beszélgetni, hogy ebből lesz több.
Igazából átlagos/ronda emberként ez mindenhogy szívás. Kép alapján pl. kb. senki sem beszélne velem.
#7: Tarthatom akármilyennek magam, mások ne olyannak fognak látni.
A külső javításának vannak korlátai, de valóban meglehet csinálni. Bár, így felmerül a kérdés, hogy miért is akarjon utána az ember többet másoktól?
Az önbizalom sem jelent olyan sokat.
A lényeg, hogy addig dolgozz magadon amíg meg nem leszel elégedve magaddal, nagyon fontos hogy tetssz önmagadnak! Persze akadnak olyan tahók akik sokkal jobbnak látják magukat, mint amilyenek a valóságban, de most ezt tegyük félre. 🤣
Miért is akarj többet másoktól, ha jól nézel ki? Nem tudtam, hogy vonzó pasik sosem szoktak komoly kapcsolatot keresni…:) Talán nem kell sok szót ereszteni, hogy miért és mennyivel jobb egy ténylegesen működő párkapcsolat, mint egy felszínes kapcsolat, természetesen erről sincs általános megállapodás, de kétségtelen, hogy a melegek igenis vágynak a mélyebb elköteleződésre, még akkor is, ha itt sokan sírnak, hogy nem így van.
A 9-es utolsó mondatával nagyon erősen vitáznék.
Úgy látom,hallom, tapasztalom, hogy a mélyebb elköteleződést a legtöbb meleg bizonyos testrészben való mélyebb elmélyedést érti és fennakad,ha ismerkedésnél - ahol ugye evidens,hogy párkapcsolatot keres - elsőre nem tud " mélyen elköteleződni ".
Nem sírásból írtam. De szépeket mondani,írni,duruzsolni tud mindenki.Aztán mégis előjön az a bizonyos....
Fogadjuk el magunkat és akkor okés lesz minden. Sosem szabad senkiért magunkon erővel változtatni,színészkedni, mert azok már nem mi vagyunk.Párkapcsolat pedig nem alapozódhat színészkedésre.
Egy idős hetero rokon többször is mondta :Ne olyan nőt akarj,akit más száz is meg akar dugni,mert úgyis elveszik tőled...
Na ez a melegekre is igaz,minél jobban néz ki,annál válogatósabb és egyéb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!