Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a metélt farkammal van olyan szitu , hogy azt mondja a partner ,hogy hagyjuk? Vajon mi a baja egyeseknek a metélt farokkal ? Antiszemita lenne ,hogy ha valaki metélt az zsidó is ? Én sem vagyok zsidó de metélt vagyok,van ilyen.
Figyelt kérdés
2023. jún. 21. 11:29
21/24 anonim válasza:
A kérdezőnek tök mindegy milyen választ kap, mindenkit lefitymál. Badum-tss!
22/24 A kérdező kommentje:
#21 Tudod a faxkalap reakciókkat Te sem bánnál másképp , max hazudnál :)
2023. júl. 18. 12:14
23/24 anonim válasza:
Nem értem miért baj másnak, ha valaki metélve van ? Neki valamiért ilyen, de ezzel kinek ártana ? Ugyan olyan jó ember, szexelni is ugyanúgy tud. Annyi, hogy olyan, mint ha mindig jó szorosan vissza lenne húzva. Szerintem ez tök rendben van. Valláshoz meg szémita népekhez kötni abszolút elavult nézet, nem mellesleg diszkriminatív, még meg is sérthetsz ilyen szólamokkal valakit.
24/24 anonim válasza:
Azért mert van akinek nem tetszik. És igenis van olyan, hogy fitymafétis. Tessék megnézni a fétis definícióját, Mr. kérdező.
Na pá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!