Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van az, hogy a metélt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a metélt farkammal van olyan szitu , hogy azt mondja a partner ,hogy hagyjuk? Vajon mi a baja egyeseknek a metélt farokkal ? Antiszemita lenne ,hogy ha valaki metélt az zsidó is ? Én sem vagyok zsidó de metélt vagyok,van ilyen.

Figyelt kérdés

2023. jún. 21. 11:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
95%
Ez nekem nem szempont, metélt vagy metéletlen, mind szép ! Nekem is metélt van, ha metélttel lennék, az tök jó lenne, mert valahogy egyformák lennénk.
2023. jún. 21. 17:08
 12/24 anonim ***** válasza:
89%
Ehhez nem tudok szólni, hetero vagyok. Ami tapasztalat: a csajoknak általában jobban bejön a metélt.
2023. jún. 22. 00:31
 13/24 anonim ***** válasza:
87%

Miért, te mindenkivel lefeküdnél, akkor is, ha nem tetszik?

Gyanítom, nem egy hosszas ismerkedés, és nagy szerelem után derül ki, hogy metélt vagy, hanem alkalmi kalandoknál, vagy szexkapcsolatoknál utasítanak el. Ott meg azért elég nagy részben az számít, hogy külsőre mennyire indít be a másik. Ez van. Ha valakinek nem tetszel ott lent, nem köteles neked széttenni a lábát.

2023. jún. 22. 14:20
 14/24 anonim ***** válasza:
14%
Nekem sem jön be a metélt farok, pedig a barátaim nagy része zsidó. Szóval az antiszemita kártyát dugd nyugodtan vissza a seggedbe. Egyszerűen nem esztétikus a csonka farok. De az itteni megnyilvánulásaidból az attitűdöddel azért komolyabb problémák vannak.
2023. jún. 22. 15:17
 15/24 anonim ***** válasza:
84%
Nekem sem jön be a metélt farok, az ismerkedés fázisban általában kiderítem mi a szitu, így nem akkor kell elutasítanom, ha már lent a nadrág… Semmi antiszemitizmus, csak ennyi: fitymafétis.
2023. jún. 22. 20:40
 16/24 A kérdező kommentje:
#14 Az hogy mi esztétikus az nem állja meg a helyét, mert n pl sose láttam mmég fitymás farkat álló merev állapotában úgy, hogy rajta van a fityma ,,,,hiszen hátrahúzódik az szépen , tehát van jelentősége a faroknak , hogy metélt-e? Naugye...az hogy antiszemita esetleg ez megfordult az agyamban mert hiszen mi az ami miatt nem lehet valakinek okés egy metélt farok? Kb nálam ez olyan nagyságsú kérdés, hogy az illető szőke avagy barna hajú...lecarom kategória . Szal sajnálom ha mélyebben nyúlsz oda ami nincs is valójában.
2023. jún. 23. 15:16
 17/24 A kérdező kommentje:
#15 Fitymafétis amiről irsz az nem létezik, ha tudnád mi valójában a fétis fogalma akkor meg pláne nem írtad volna ezt ide :)
2023. jún. 23. 15:17
 18/24 anonim ***** válasza:
15%
Kedves kérdező, te nagyon buta vagy.
2023. júl. 14. 07:27
 19/24 A kérdező kommentje:
#18 Igen igazad van , nem az a buta és ostoba aki a metélt faroktól "fél" :)
2023. júl. 14. 08:02
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Minek teszel fel kérdést, ha nem tudod elfogadni a korrekt válaszokat rá?

Gondolom azt vártad, hogy majd mindenki azt fogja írni, hogy jajj jujj de rossz az akinek nem tetszik. Hát részvétem, sokszínű a világ:)

2023. júl. 17. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!