Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegházasság, egynemű szülők gyermekvállalása ? Miért ilyen s ennyire primitiven megosztó ez a téma a hazai cikkek kommentszekciójában ? Vajon mit érez a kommentelő aki a melegek halálát kívánja csupán, mert a másik ember is házasságra vágyik?
9.
1. Miért lenne pokol a gyerek élete? Az egybites paraszt homofób szomszéd miatt? Az hol a meleg szülők hibája hogy a szomszéd egy türhő? :D
Az tény hogy egy szülő helyébe nehezen tudnám beleképzelni magam, mert a világért sem akarok az lenni, de gyerek voltam, és nem tudom elképzelni miért lett volna pokol az életem ha 2 anyám van 1 helyett.
Sőt, a piás kultúrtahó fateromat bármikor becseréltem volna egy második anyukára.
2. Tévedsz megint. A házasság nem "tipikusan keresztény" dolog.
Jelen van az iszálmban, zsidó vallásban, buddhizmusban, a tibeti népi vallásban (itt többnejüség és többférjűség is elfogadott volt hagyományosan amúgy pl.),a japán shintóban, és technikailag az összes többi társadalomban, nem csak a keresztényeknél :D
Igen az iszlám kifejezetten elítél minden fajta szexuális eltérést, ahogy az autót vezető nőket, a tanult nőket... Úgy enbloc a nőket nem tartja sokra. Emellett úgy emlékszem az igazán orthodox iszlám szerint bűn a disznóhús, az alkohol, az önkielégítés, viszont megengedett a becsületgyilkosság és egyenesen támogatott az öngyilkos merénylet...
Micsoda remek vallás :D El is hiszem hogy neked biztos nagyon tetszik.
Ha egyszer lesz időm újra utána olvasok, de nem emlékszem hogy pl. a tripitaka vagy a kojiki azon pörgött volna hogy milyen gonosz dolog melegzexelni. Meg a (szintén házasodó, vallással rendelkező) ókori görögöknél és rómaiaknál sem emlékszem hogy ez annyira fájt volna a társadalomnak.
Viszont tegyük fel, a világ minden vallása egyformán bűnnek tartja a homoszexuális kapcsolatot.
Nekem úgy rémlik az a Jézus nevű bácsi pontosan az ellentétére buzdított annak amit te csinálsz. Buddha is "a lények iránti egyetemes jóindulatról" beszélt...
Szóval nem tudom, kétlem hogy Isten szemében a te gyűlölettel átitatott életmódod sokkal kedvesebb mint egy szerencsétlen "bűnös léleké".
Bár mondom, ha a gonosz migránsok által is gyakorolt Iszlámnál maradunk, ott szerintem még mindig jó vagy :D
Egyébként minden kultúra túlélésének a titka a változásra való nyitottság és a flexibilitás. Japán nem azért egy fejlett és gazdag ország a 21.században mert begyöpösödötten ragaszkodtak volna az Edo kor társadalmi berendezkedéséhez és a sakoku, vagyis "zárt ország" elvéhez, épp ellenkezőleg. Magyarország is azért létezhet mert István annak idején felvette a kereszténységet és Európa része lett.
A végtelenül stagnáló fundamentalizmus viszont nem segített sokat senkinek.
18as, gondolom feküdtél már le nővel csak az együttlét kedvéért, és nem gyereknemzés céljából. Na akkor te is bűnt követtél el, mert hát a kersztény tanítások azt mondják, hogy szexuális együttlét csak a gyermeknemzés céljából lehet. Meg ugye a házasság elött nem fekszünk le csak úgy.
Szeretem hogy az emberek papolnak (pun intended) hog igy a kereszténység, meg úgy a biblia, de amugy fogalmuk sincs arrol hogy mi van benne.
Én elhiszem hogy szent harcodnak érzed, hogy a melegeket kioktasd arról hogy mekkora bűn a létezésük, de az az igazság, hogy ha megnézed a történelem könyveket, régen is voltak melegek (nagyon régen is) és a jövőben is lesznek. Ez ellen nem tudsz mit tenni úgyhogy jobb ha elfogadod.
Az nem megy? Hát drágám, az már a te bajod, nem a miénk.
További szép estét.
#18 De Te mit foglalkozol azzal hogy vannak ffiak akik más ffiak faxát xopják? Neked ez hogy kerül bele egyáltalán a világnézetedbe ezekkel a dolgokkal már már képszerűen foglalkozni , ez olyan kb. mintha én azzal lennék elfoglalva hogy vajon a szomszéd Erzsike vajon lenyeli -e a spermáját a Józsinak aki már 50 éve a férje?
Normális vagy Te ember? Mások életével foglalkozol ? Nincs más? Nincs nuna az életedben vagy csak kuvva ritkán vagy mi a bajod Neked egyáltalán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!