Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegházasság, egynemű szülők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegházasság, egynemű szülők gyermekvállalása ? Miért ilyen s ennyire primitiven megosztó ez a téma a hazai cikkek kommentszekciójában ? Vajon mit érez a kommentelő aki a melegek halálát kívánja csupán, mert a másik ember is házasságra vágyik?

Figyelt kérdés

2023. jún. 19. 14:53
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem nem megosztó. Minden normális ember ellenzi. Csak a homokosok támogatják. A baloldali politikusok is csak érdekből támogatják, de magánemberként ellenzik.
2023. jún. 19. 15:11
 2/23 anonim ***** válasza:
83%
Gyerekem meleg, én drukkolok neki, hogy legyen egy jó házassága és ha úgy alakul, gyereke is. És mielőtt ő coming outolt volna, akkor is így gondoltam. Minden meleg, akit csak ismerek, nagyon rendes ember, sokkal rendesebb, mint a homofóbok. Én a gyűlölködők gyerekvállalását nem támogatnám.
2023. jún. 19. 15:26
 3/23 anonim ***** válasza:
19%
Rendesen kibasznának azzal a gyermekkel.
2023. jún. 19. 15:29
 4/23 anonim ***** válasza:
89%
3: A szigorítás előtt a melegek kizárólag olyan gyerekeket tudtak örökbefogadni, akik kb. senkinek nem kellettek... tehát nem újszülött, roma, fogyatékos. Ezek a gyerekek most maradnak szépen állami gondozásban, ami garantáltan rosszabb, mint egy meleg pár által örökbefogadottan lenni. A törvényi szigorítással annyit értek el, hogy a melegek most trükközéssel tudnak újszülött, fehér csecsemőt családba fogadni (mert tudnak, ne legyenek kétségeid efelől). Ezzel kizárólag a nehéz helyzetben lévő gyerekektől vették el a lehetőséget. Ja és külföldön, ahol teljesen legális az örökbefogadás, vagy a béranyaság, sok meleg pár nevel gyereket nagy szeretetben, semmi probléma nincs velük. Ellenben millió olyan hetero párt ismerek, akiktől simán elvenném a gyereket, mert borzalmas, ahogy bánnak velük.
2023. jún. 19. 15:33
 5/23 A kérdező kommentje:
Csakmert a világon több millió meleg és leszbikus pár nevel gyermeket és semmi bajuk , tehát az ellenzőket nem értem, hiszen ebben semmi sincs. Természetes , hogy az ember gyermeket nevel, ez nem a nemi orientáció függvénye. Akik azt mondják, hogy káros a gyermeknek még semmi érv sem hangzott el ebben. Mi melegek is hetroszexuális családban nőttünk fel és ez nem hatott ki a szexuális érdeklődésre.
2023. jún. 19. 15:33
 6/23 anonim ***** válasza:
14%
Sokmillió párnál honnét tudhatnád te, hogy van-e baj a négy fal között, vagy nincs? Egy hommancs milyen példát mutatna annak a szerencsétlennek?
2023. jún. 19. 15:37
 7/23 A kérdező kommentje:
#6 Hiszen azok a párok figyelve vannak , mint mindenki akinél gyermeket nevelnek , bőven kiderülne ha mondjuk a leszbikus pár abuzálná az örökbefogadott gyermeküket .... hidd el nem mindenki olyan példamutató szülő akik patkánytáppal etették a gyermekeiket meg sose mosdatták őket, tudod ez a Komárom melletti eset volt csak a sok ezerből..... A példamutatás meg nem az amit Te annak hiszel. Engem is szépen példamutatóan felneveltek a szüleim pedig jééééé hogy mik vannak nem lettem hetero :) Úgyhogy nyugi a nevelőotthonok olyan gyermekekkel vannak tele akiket ugymond kidobtak a nagy heterok a kukába ..... szal nyugiha rajtad múlna még több intézetben nevelkedő gyermek lenne akikre tudod mennyi jut a napi élelemre egy utolsó törvényrendelet szerint? 660 Ft egy főre a napi adag. Kívánom, hogy láss néha ilyen életekbe is bele , mindjárt nem hisztiznél a melegek gyermekvállalása ellen.
2023. jún. 19. 15:44
 8/23 anonim ***** válasza:
89%

1. Nagyon tévedsz.

Nem vagyok meleg, sőt még vehemensen baloldalinak sem tartom magam, de úgy vagyok vele tőlem házasodjanak nyugodtan, az ő dolguk, engem egyáltalán nem érint/semmiben nem hátráltat.

Nem értem miért akar bárki házasodni, de ha ez őket boldoggá teszi hajrá, minden jót, sok boldogságot!

2023. jún. 19. 15:56
 9/23 anonim ***** válasza:
8%
Utolsó mert egoista vagy. Csak magaddal törődsz. Szegény gyereknek pokol lenne az élete, de te erre nem vagy képes beleélni magad. A házasság egy keresztény szentség. Miért ragaszkodnak egy keresztény ellenes magatartású emberek ehhez? Van bejegyzett élettársi kapcsolat. Ugyanaz.
2023. jún. 19. 16:21
 10/23 anonim ***** válasza:
91%
Azoknak pokol az élete, akik álszent családban nőnek fel. Tanár vagyok, sok gyereksorsot látok. A legrosszabbak az álkeresztények. És most pont van egy olyan tanítványom, aki egy ilyen mélymagyar, kereszténykonzervatív családban ébredt rá, hogy ő bizony meleg.
2023. jún. 19. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!