Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kedves meleg emberek! Jellemző...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves meleg emberek! Jellemzően milyen szakterületen/szakmában dolgoztok, mivel foglalkoztok?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=bmDcdkYTFkk

Gondoltam arra, hogy a karrier rovatba tegyem be, de lehet talán ide jobban illik.

Konkrét homoszexuálisoktól jövő kommentekre lennék kíváncsi. Kedves melegek, nektek mi a szakmátok?

Gondolom túlnyomórészt izolált szakmákban tudtok kiteljesedni, ahol alig van emberi kapcsolat és home-office lehetőség van (itthon titkolni kell a másságot), cserébe a kreatív színes egyéniségetek is megnyilvánulhat (programozás/marketinges/fordító). Vagy tévedek és ti is ugyanúgy bejártok rendes munkahelyre és munkahelyi kollektívában vagytok? Ha igen, akkor hogyan tudják elfogadni a másságotok?

2023. jún. 18. 19:57
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
98%

"izolált szakmákban tudtok kiteljesedni"

"kreatív színes egyéniségetek"

Ha sztereotípiákból indulsz ki, a végeredmény is hibás lesz.

Melegnek lenni annyit jelent, hogy testileg és érzelmileg a saját nemünkhöz vonzódunk. Ennyi és nem több. Nem vagyunk kreatívabbak, kedvesebbek, stílusosabbak, toleránsabbak, balliberálisabbak stb, mint a heterók.

Az efféle gondolkodás legalább annyira káros ránk nézve, mint a habzó szájú homofóboké.

2023. jún. 18. 23:16
 12/32 anonim ***** válasza:
97%
Egyetértek.
2023. jún. 18. 23:52
 13/32 anonim ***** válasza:
98%
Egy nagy vállalatnál dolgozom, mint szakmai szakértő.
2023. jún. 19. 06:55
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Riasztó szerelőt vagyok
2023. jún. 19. 07:06
 15/32 anonim válasza:
100%
Orvostanhallgató vagyok, gyermekorvos szeretnék majd lenni, a párom mentőtiszt. Egyik sem épp izolált, emberi kapcsolatoktól mentes hivatás :)
2023. jún. 19. 07:46
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Labormérnök vagyok
2023. jún. 19. 08:36
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Asztalos vagyok.

43 éves.

2023. jún. 19. 10:37
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

Rendészeti szervnél dolgozom, de irodán, viszont nem vállaltam még fel a dolgot. Az én helyzetben 2 esélyes a dolog, lehet nem volna semmi belőle, de lehet hogy egyes magasabb beosztású emberek miatt hátrány érne. Volt több meleg kollégám, de hivatalosan egyik sem vállata a dolgot. Viszont az egyikről félig köztudott volt, legalábbis sokan pletykálták, aztán pedig már ténykélt kezelték a háta mögött. Az egyik vezetö egy idöben kicsit rá is szállt, bár ő a heterokra is rá tudott, úgyhogy lehet ennek nincs jelentősége. 1-2 ember kivételével senki sem kekeckedett vele, de szerintem mindenütt vannak ilyen emberek, és nem csak itt magyarban.

A lényeg hogy amig nincs stabil párkapcsolatom, addig nem fogom vállalni, mert felesleges. De utána is csak ha rákérdeznének, vagy más modon kiderülne, mert szerintem ez magá ügy és senkinek semmi köze sincs hozzá.

Vannak helyzetek amikor persze vállalni kell, de szerintem direktbe senki sem szokott rákérdezni a mésiknál, hogy na te házas vagy, vagy van barátnőd. Hacsak nem ad rá az ember okot, vagy a kérdező nem egy pletykafészek aki a kövi nagy sztorit keresi.

De ez csak az én sztorim/véleményem. Mások lehet máshogy látják.

2023. jún. 19. 11:26
 19/32 anonim válasza:
100%

Multinál pénzügyi vezető. Részben home office, de az egyáltalán nem mondható hogy alig van emberi kapcsolat.

Sztereotípikusan gondolkodsz.

2023. jún. 19. 12:16
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Bankár 😅
2023. jún. 20. 06:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!