Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Legjobb meleg storyd?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legjobb meleg storyd?

Figyelt kérdés

2023. jún. 15. 18:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
84%

10-es mennyi idős vagy?

Érdekelsz

2023. jún. 19. 20:46
 12/16 anonim ***** válasza:
89%

11

Közel 50 vagyok és egy jóval idősebb pasi nézett nem is csinálnám fiatalabb előtt.

2023. jún. 19. 20:57
 13/16 anonim ***** válasza:
20%

Ha nagy meleg van, nem nagyon mozdulok ki amíg fent van a nap: egyrészt hamar leégek, másrészt ugye meleg van.

Meleg kajás van: melegítettem a kaját villanytűzhelyen, de elnéztem, hogy melyiket kapcsoltam be, és azt lőttem be, amelyiken egy kilós Nutella volt, amit szépen megolvasztott :D

2023. jún. 21. 07:38
 14/16 anonim ***** válasza:
90%

Ahogy #9 írta, én is szívesen megosztom, ha ír valaki privátban. Amúgy is elég hosszú lenne az egész.

18/f

2023. jún. 22. 18:19
 15/16 anonim ***** válasza:
92%

Az én sztorim nem egy nagy szám másoknak de nekem nagyon jó emlék.

Egy ismerkedős oldalon összeismerkedtem egy idősebb szimpatikus férfivel elhívott magához ott én csak kivertem neki ő leszopott.

Ennyi történt majd egy kis idő után újra találkoztunk közösen fürödtünk majd bementünk a szobába ahol szophattam végre, furcsa volt de nagyon izgató mielőtt elélvezett szólt én nem mertem lenyelni ezért csak kivertem neki a végén, ő leszopott a szájába élveztem el izgató volt, hogy lenyelte a g.ecimet.

Ma már bánom, hogy én nem engedtem hogy a számba élvezzen.

Sajnos megszakadt a kapcsolat miattam, mert elbizonytalanodtam ma már másképp csinálnám és gyakrabban találkoznék vele……

2023. jún. 23. 18:15
 16/16 anonim ***** válasza:
21%
Gólya táborban, egyetemi voltunk és az egyik sráccal szexeltünk, ő volt az első nekem. Én hatoltam bele. És aztán kérte hogy nyaljam ki a seggét. Ahogy nyaltam éreztem darabokat a nyelvemen, megneztem és sötétbarna kemény darabkák voltak. Aztán a fenekét vizsgáltam meg és láttam hogy a seggszőrébe bele voltak ragadva illetve száradva a kaka darabok. Szerintetek nem tisztálkodott rendesen? Mással fordult ilyen elő? Kérlek csak melegek válaszoljanak, ne elitélőek. Azóta nem voltam mással. Kicsit fura volt.
2023. jún. 25. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!