Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb meleg storyd?
10-es mennyi idős vagy?
Érdekelsz
11
Közel 50 vagyok és egy jóval idősebb pasi nézett nem is csinálnám fiatalabb előtt.
Ha nagy meleg van, nem nagyon mozdulok ki amíg fent van a nap: egyrészt hamar leégek, másrészt ugye meleg van.
Meleg kajás van: melegítettem a kaját villanytűzhelyen, de elnéztem, hogy melyiket kapcsoltam be, és azt lőttem be, amelyiken egy kilós Nutella volt, amit szépen megolvasztott :D
Ahogy #9 írta, én is szívesen megosztom, ha ír valaki privátban. Amúgy is elég hosszú lenne az egész.
18/f
Az én sztorim nem egy nagy szám másoknak de nekem nagyon jó emlék.
Egy ismerkedős oldalon összeismerkedtem egy idősebb szimpatikus férfivel elhívott magához ott én csak kivertem neki ő leszopott.
Ennyi történt majd egy kis idő után újra találkoztunk közösen fürödtünk majd bementünk a szobába ahol szophattam végre, furcsa volt de nagyon izgató mielőtt elélvezett szólt én nem mertem lenyelni ezért csak kivertem neki a végén, ő leszopott a szájába élveztem el izgató volt, hogy lenyelte a g.ecimet.
Ma már bánom, hogy én nem engedtem hogy a számba élvezzen.
Sajnos megszakadt a kapcsolat miattam, mert elbizonytalanodtam ma már másképp csinálnám és gyakrabban találkoznék vele……
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!