Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Legjobb meleg storyd?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legjobb meleg storyd?

Figyelt kérdés

2023. jún. 15. 18:15
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
15%
Egy házibuliban 2 picsa elkezdett smárolni, szerencsére hamar leállították őket.
2023. jún. 15. 19:47
 2/16 anonim ***** válasza:
35%
Egy kád meleg víz télen, fagyoskodás után.
2023. jún. 15. 20:10
 3/16 Jani Belucci ***** válasza:
31%
Egyszer behánytam orál közben.
2023. jún. 15. 20:51
 4/16 anonim ***** válasza:
85%
#3. Szép dolog a szerelem.
2023. jún. 15. 21:17
 5/16 anonim ***** válasza:
86%

Nagyon sok van, de a kedvencem talán egy kanadai favágóval esett meg. Külföldi szaunában voltam és megláttam egy óriást. De amit a favágós, discovery-natgeo sorozatokban látni, az igazi sztereotíp favágó: vörös haj, vörös körszakáll, fehér de napcserzett bőr, akkora hegyomlás, hogy csodálkoztam hogy jött be a pince ajtaján.

Ki is néztem magamnak, álltunk a zuhany alatt és elég feltűnően bámultam, mikor megfordult rávicsorogtam úgy összefutott a nyál a számban. Kicsit még áztattam magam, adtam neki egy kis egérutat.

Aztán meg is kerestem, beszélgettünk: lejött, hogy nincs valami nagy önbizalma a szentemnek, ráadásul a többiek nem igazán vették észre (mármint olyan értelemben). Na mondom, gyere barátom majd én megtanítanak élni!

Mindenki erre a részre kíváncsi: nem volt hatalmas szerszáma, teljesen átlagos a hossza, de elég vastag. Viszont a zacskója...

Rajongtam érte, valóságos főnyeremény volt. Na de hogy miért ez volt a legkülönlegesebb? Annyi anyag volt benne, mint 10 másik férfiban összesen. Akció közben kellett cserélni egy gumit, mert az előnedvvel úgy teletöltötte, mintha kétszer beleélvezett volna. Aztán a nagy pillanatban olyan volt mint amikor kinyitnak egy slagot.

Akkor egyszer véletlen "áldozata lettem" egy bukkake partinak, amiben én maradtam alul. Nem hiszem, hogy többször csinálnám, de ott akkor elég izgi volt.

A harmadik nagy kedvencem pedig egy francia csávó volt, mert minden ideál pontomnak a teljes ellenekzője volt: csontváz test (én medvekedvelő vagyok), irdatlan lőcs (nekem az átlagos inkább nyerő), ilyen hipszteres-bölcsész fizimiska (nem az esetem), ráadásul angolul nagyon nem tudott, én meg nem beszélek franciául csak az alap turista kifejezéseket (meg a Notre Dame de Paris musical szövegkönyvét, meg a Romeo et Juliette-t, de azzal most nem mentem sokra ;) ) Szóval nem tudom mi történt, valamit megéreztem benne, hogy a kémiánk passzol. Vonzott. Naaagyon-naaagyon értett a szerelmeskedéshez. Uramatyám, vele 4 órás volt egy hancúr. És akkor nem túloztam. Lementem kettőkor a budapesti fagyis helyre és este jöttem haza, pedig végig vele voltam. Hihetetlen volt. Két napig minden porcikám remegett tőle. Észre se vettem mikor lett az előjátékból főattrakció, mindig egy lépéssel előttem járt agyban. Mire a testem megszokott valamit, ő már mást csinált és mire az agyam feldolgozta ő már ismét váltott. Egy alkalom alatt kb. 5-6 0rgazmus0m volt úgy, hogy csak a végén robbant a bomba. Na vele többször is találkoztam, aztán balga módon nem kértem tőle semmit, mert hogy nem szokásom ezekből a futó alkalmakból kapcsolatot tartani.

2023. jún. 16. 11:23
 6/16 anonim ***** válasza:
18%
Rám akart nyomulni egy meleg. Összevertem mivel homofób vagyok. Ez volt a legjobb.
2023. jún. 16. 11:45
 7/16 anonim ***** válasza:
13%
#6 BÁZISOLT
2023. jún. 17. 19:53
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
6! De ha 2 leszbi smarolt volna, elnezted volna igaz? Petike...szanalmas...
2023. jún. 17. 23:32
 9/16 anonim ***** válasza:
93%
Csak privibe.Annyi a barom hozzá szóló hogy itt nem
2023. jún. 18. 14:17
 10/16 anonim ***** válasza:
87%

Talán nem is meleg a sztori de kivertem egy férfi előtt ő végignézte és izgalmas volt nagyon.

Ő ruhában én pucéron jó volt az a kiszolgáltatottság érzés nagyon.

2023. jún. 19. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!