Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyek azok a pontok, amiket ha a partnered megérint, extázisba esel tőle?
Nagyon sajnálom, hogy ezt a kérdésedet nem korábban osztottad meg, ugyan is ezzel a témával kapcsolatban volt egy nagyon jó rendezvény.
Ezen a napon egy anonim fickó volt az előadó és egy kommunikációs csatorna segítségével szintén anonim módon jelen volt egy érzéseket nyíltan kimondó személy is. Lehetet tőle kérdezni és nem beszélt mellé minden finomítás nélkül nyíltan beszélt az érintésről és izgalmi állapotokról, hihetetlen jó volt.
Ha legközelebb megrendezik, javaslom, vegyél részt rajta a témáddal kapcsolatos dolgokról beszéltek. Olyan tények hangzottak el, amiről életembe nem halottam és hasonlót sem éreztem.
Minden résztvevő ledöbben a halottakon, beindult a fantázián és mi is kipróbáltuk, hát elárulom neked, ami ott elhangzott én estemben nem volt sikeres, csak egy simogatás éreztem.
Kedves Kérdező!
Téged érintet már meg a partnered úgy, hogy extázisba estél.
Vannak erre jó ötleteid?
15/15. Nem a szexet kell akarni, hanem a szeretet a titka az egésznek szerintem. De ez csak egy vélemény, akik válaszoltak, azoké is érdekes lehet.
A simogatás a titka az egésznek szerintem. Tantrikus szex...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!