Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet hogy egy ronda csávónak ennyi partnere legyen?
Mikor nagyon kanos voltam dugtam egy csávóval. Volt helye, a farka is rendben volt, belementem és amúgy egész jó is volt. Aztán a szex után dumáltunk is a végén egész sokat. Azt gondoltam vagy a fele kamu annak amit mond, mert meglepően sok srácot ismert, dugott velük, stb. Aztán később úgy alakult, hogy másik srácokkal is dugtam. És kiderült ez a csávóka volt az első partnere az egyiknek. Ami azért lep meg mert a csávó max 5-6 pontos akiket meg mesélt mind 7-10 pontosak.
Míg ott voltam nála szóba került a hármas szex. Volt egy csávó akinek írt volna-e kedve hármasozni velem. Ugyanis szóbakerült a hármas és nekem tetszett a fiú akit mutatott, hogy az benne lenne hármasba. A csávó így írt is neki míg ott voltam de kioffolt engem, de neki meg írta, hogy kettesben mikor lehet mert milyen rég voltak együtt. Nem, nem a sértettség van bennem egyszerűen csak nem értem.
Szóval egyszerűen nem fogom fel. Miért van sikere a rondáknak? Én tudom csak kanos voltam és így mentem bele. Na de a többi fiatal? Amúgy ilyen 35 körül lehet.
1. Sok a pénze
2. Brutál jó az ágyban
3. Csak neked ronda, másnak bejön
Szívesen.
Nem vagyok helyes sőt vékony is vagyok nagyon. Ennek ellenére sok partnerem volt és sok köztük visszatérő. Szerintem azért mert normális vagyok, megbízható, egészséges és az ágyban is igyekszem jól működni. A méretem átlag így pont jó.
A partnereim nagyrésze élvezi a smárolást, simit, ölelgetést és azt hiszem ezek együtt működnek.
"Én tudom csak kanos voltam és így mentem bele"
Hát lehet még voltak így egy páran, mondjuk fura úgy csodálkozni ezen, hogy közben te vagy az egyik a sokból :)
Amúgy lehet még sok oka, lehet olyan téren nyújt maximumot mont az odafigyelés a másikra, kedvesség vagy bármi a szexben amit jól csinál stb... És lehet hogy az XY-nak pont többet számít, mint egy szuperhelyes srác
Nem tudom, de ez a pontozgatás, meg ki hogy néz ki duma baromi szánalmas. De főleg a pontozgatás.
Mellesleg a jó farok sok passzívnak elég. Voltak partnereim, akiket csak a farkam érdekelt valamiért. De úgy konkrétan farokképet kértek először és tökmindegy volt, hogy nézek ki, ő már talizni akart. 😳 Szóval néhány passzív ilyen cringe farokmániás.
Én nem tudnék valakit megdugni, csak mert jó a segge, de nem tetszik. Szóval én nem tudom, miért van így passzívoknál, de így van.
Mert emlékszem, hogy még itt a kategóriában is volt szavazásos kérdés, hogy lefeküdnének-e valakivel, akinek csak a farka jön be. És meglepően sokan szavaztak igennel. Annál több bizonyíték nem kell, hogy a farok mennyire számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!