Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hány évesen szexelt először?
16 éves voltam amikor az egyik fiatal edzőm aktuális barátnője elvette a szüzességem, és most 27 évesen próbáltam ki a szexet sráccal is, mert egy ideje már izgatta a fantáziámat, hogy milyen lehet férfival egy fullos sex.
Gyerekkoromtól aktívan és versenyszerűen sportolok, és jónéhány alkalommal láttam fiúkat együtt szexelni.
És mivel élvezték, én is tudni akartam milyen a sex egy (vagy több) sráccal.
Amilyennek láttam korábban, és amilyenre én is számítottam: élveztem minden pillanatát!
Persze az elején kicsit izgultam, de hamar feloldódtam a partneremnek köszönhetően, mert nagyon türelmes volt velem, és érezte mire vágyom, mindig tudta, hogy mikor és mire van szükségem😉
Most már tudom.
Örökké nyomasztott volna, ha a gondolataimat nem váltottam volna tettekre.
Így már nincs bennem semmilyen frusztráció, ami addig a pillanatig azért mindig ott volt bennem, még ha nem is okozott komolyabb problémákat.
Plusz, a szex vonatkozásában az esélyeim nagyságrendekkel növekedtek!😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!