Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányokat mennyire érdekli az hogy az adott fiú hány
évesen szexelt először, meg hány lánnyal volt már?
Figyelt kérdés
Ha egy lánynak sok barátja volt és tini kora óta szinte megállás nélkül szexel, akkor ő cikinek fog tartani egy olyan fiút aki 24-25 éves korában sem volt még nővel?
Több lányon azt vettem észre hogy mintha versenyt űzne a fiúzásból, mindig kell valaki. Én inkább úgy gondolkozom hogy komoly kapcsolatot szeretnék és vele is szeretném először megélni a szexet.
Cikinek tartana engem egy olyan csak akinek pl volt már 5 barátja és 16 éves kora óta szexel?
2021. dec. 19. 18:04
1/9 anonim válasza:
Ja, valszeg cikinek tartana, de legalábbis lúzernek. De te esetleg ne a minden hétvégén mással kúrok típusú csajokkal próbálj összejönni, hanem az olyanokkal, akik hasonlóak nőben, mint te férfiban.
2021. dec. 19. 18:06
2/9 anonim válasza:
Nem érdekel mikor veszítette el a szüzességét, csak legyen némi tapasztalata.
2021. dec. 19. 18:08
3/9 anonim válasza:
Max kíváncsiság szinten érdekel, hogy mikor vesztette el. Az viszont számít, hogy mennyi nővel volt. Sajnos azt tapasztaltam, hogy aki kevéssel, az nem is jó az ágyban. Hiába nem a számtól függ a tapasztalat, mégis ezt figyeltem meg. Emiatt mindig fenntartásokkal kezelem azt, aki kevés nővel volt és ha pl az első előjátéknál bénázik, akkor inkább le is állítom, hogy szex már ne legyen feleslegesen. De lehet még ezzel is túl jó fej vagyok, valószínűleg eleve nem kéne olyannak esélyt adnom, aki kevés nővel volt.
2021. dec. 19. 18:12
4/9 anonim válasza:
Én ennél mélyebben gondolkodok. Nem az a ciki egy pasinál ha szűz hanem az érdekele mennyire kell önbizalomhiányosnak, ápolatlannak, unalmasnak, humortalannak vagy egyéb mentális gondokkal megáldottnak lenni h ne tudjon valaki egy csajjal egy szexet össze hozni. Mert aki tagadja ezt az hazudik.
Ergo én személy szerint nem jönnék össze szűz csávóval.
De viszont sose kérdezgetnem ki mennyivel volt. Ugyis megérzem ismerkedés alatt
2021. dec. 19. 18:15
5/9 anonim válasza:
4 megérzed mi... :D 24 évesen veszítettem el, a csaj az egyik legjobb dugásának értékelte az adott évben. Sose vallottam be hogy ő volt nekem az első.
2021. dec. 19. 18:21
6/9 anonim válasza:
Igen megérzem. Nem kell bizonygatnom ezt szerintem senkinek se. Ahogy neked se h a csaj egy szűz pasit élete legjobb dugásának mondja. Én se hiszem el a tiédet.
2021. dec. 19. 18:24
7/9 anonim válasza:
25 évesen elvárható a tapasztalat. Akárhogy próbálod kiforgatni.
2021. dec. 19. 18:37
8/9 anonim válasza:
6 Nem élete legjobb dugása volt. Hanem az adott évben az egyik legjobb. Ezt írtam. Ha problémád van a szövegértelmezéssel akkor javaslom olvass el egy mondatot legalább háromszor.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!