Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ezek hogy működnek egy meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek hogy működnek egy meleg kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Heteró kapcsolatban vannak férfi női szerepek, most maradjunk a hagyományosabb vonalon. Alapvetően a férfi a kezdeményező fél, mondhatni az erősebb. A férfi a probléma megoldó, vigyázz a családra stb stb míg a nő háztartást vezet és gyereket nevel ha van, persze manapság mindkét fél dolgozik. Melegeknél megvan határozva hogy ki szedi fel a másikat és hogy ki az úgy mond erősebb fél? Komoly a kérdés.
2023. jún. 11. 19:34
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
Ugyanígy.
2023. jún. 11. 19:35
 2/6 anonim ***** válasza:
73%
Igen, nálunk is így van
2023. jún. 11. 19:49
 3/6 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Vannak kapcsolatok, ahol megoszlanak így a szerepek, meg vannak olyanok is, ahol nem.
2023. jún. 11. 22:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet 100 eve igy volt de manapsag nagyon nincs igy. Siman lehet h a no keres tobbet. Csomo ferfi ma mar nem tudja megjavitani ha elromlott a bojler vagy ha le kell festeni a keritest. Csaladtol fugg.

Ha meg ket melegrol van szo akkor megosztjak a feladatokat,sot beosztjak. Semmi sincs kobe vesve

2023. jún. 12. 17:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én sokáig azt hittem egyenrangúság van egy meleg kapcsolatban, de az én párkapcsolatomban a kezdetektől fogva a passzív fél vette át a női szerepeket. Általában ő mosogat, főz, tálalja az ételt, ő megy le a legtöbbször bevásárolni, ilyesmire gondolok. Minden másban viszont együtt döntünk, nem kerekedik felül egyikőnk sem a másikon.
2023. jún. 12. 17:21
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi biszex-biszex pár vagyunk, nálunk is kialakult a rutin az elmúlt hónapok során, de nincs kőbe vésve semmit, illetve sok mindent együtt csinálunk vagy megosztjuk a terhet egymással. Pl. mosogatást azt felváltva csináljuk, takarítást szintén. Ezt úgy kell elképzelni, hogy egyikünk portalanít, aztán ha azzal végzett, akkor a másik felporszívózik stb. Boltba van hogy együtt megyünk, van hogy egyszer az egyik fél, aztán a másik fél.

Főzést is megosztjuk, általában együtt csináljuk. Bár a mi kapcsolatunkban inkább én vagyok az aktív fél, de mivel ilyen téren háziasabb vagyok, ezért a főzés nagy részét én csinálom.

2023. jún. 14. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!