Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek hogy működnek egy meleg kapcsolatban?
Lehet 100 eve igy volt de manapsag nagyon nincs igy. Siman lehet h a no keres tobbet. Csomo ferfi ma mar nem tudja megjavitani ha elromlott a bojler vagy ha le kell festeni a keritest. Csaladtol fugg.
Ha meg ket melegrol van szo akkor megosztjak a feladatokat,sot beosztjak. Semmi sincs kobe vesve
Mi biszex-biszex pár vagyunk, nálunk is kialakult a rutin az elmúlt hónapok során, de nincs kőbe vésve semmit, illetve sok mindent együtt csinálunk vagy megosztjuk a terhet egymással. Pl. mosogatást azt felváltva csináljuk, takarítást szintén. Ezt úgy kell elképzelni, hogy egyikünk portalanít, aztán ha azzal végzett, akkor a másik felporszívózik stb. Boltba van hogy együtt megyünk, van hogy egyszer az egyik fél, aztán a másik fél.
Főzést is megosztjuk, általában együtt csináljuk. Bár a mi kapcsolatunkban inkább én vagyok az aktív fél, de mivel ilyen téren háziasabb vagyok, ezért a főzés nagy részét én csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!