Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anál szexnél székelési inger normális akkor is ha előtte wc-ztem és kimostam magam?
#6: szoptak már le vagy szoptál már le mást? A szájat sem szopásra találták ki, valószínűleg mégse rinyál rajta senki...
Kedves kérdező!
Igen, teljesen normális. Idővel, ahogy megszokod, hogy valami objektum ki-be járkál benned, el fog múlt teljesen és csak az a mámorító édes érzés marad egy vééégtelenül kellemes feszítő érzéssel.
22/p
Nem szeretek dicsekedni, de mint matematikushallgató erős bioszos és kémiás háttérrel, nem egy biológiai és orvostudományi kutatásban vettem részt, nem egy folyamat (pl. neopláziák képződése, ingerületvezetés stb.) számítógépes szimulációjának leírásában vettem tevőlegesen részt, úgyhogy talán kicsit jobban tudom, mi fér bele a biológiailag természetes kategóriába és mi nem, és elég távol állok a fogyatékostól is. Mellesleg, ha rákérdeznék, hogy mit jelent a fogyatékosság, nem csak rizsa szinten, hanem pontos tünettanában, akkor valószínűleg a wikipédia nélkül arra sem tudnál válaszolni. Szóval szerintem nem nagyon kéne pattogni. Ha nem tetszik a homoszexualitás kategória, akkor nem kell idejönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!