Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álszent dolognak tartom amikor az olyan pasik is csipőböl elutasítják a dohányzást akik néha rágyújtanak.Bár én nem dohányzom de az utóbbi időben ismerkedtem olyan pasikkal akik,keveset de cigiztek.jól gondolom ,hogy álszent dolog?
Inkább mondvacsinált kifogás.
Én életemben nem dohányoztam,még ki sem próbáltam.Mégis volt egy párom,aki dohányzott,igaz nem láncban,de azért mégis.Ebből nem volt gondom.
Élből nem utasítom el,de a láncdohányzás az zavar nagyon.
Érthetetlen számomra.
Én sem dohányoztam soha, de a párom és nagyon sok barátom cigizik. Sosem zavart, nem érdekelt. Pláne ha cigiztem volnay biztos nem álszenteskednék..
Engem nem zavar ha a partner dohányzik.
Egyedül az, hogy emiatt a sperma íze nem a legfinibb :)
Erős dohányos vagyok (másfél-két doboz/nap), és magát a tényt én sem értem. Ha valaki bunkó módon a nemdohányzó ismerősére fújja a füstöt, eldobja a csikkeit stb., akkor értem, de én egyik kategóriába sem tartozom. Mindig, kivétel nélkül megkérdezem, hogy a nemdohányzó ismerőseimet zavarja-e, ha rágyújtok, van zsebhamuzóm, amiben tudom gyűjteni a csikkeket, ha nincs kuka. Szóval innentől nem értem a dolgot... De nem baj. :D Aki csak ezért ellök magától, arra nem tudok mit mondani. :D
22/p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!