Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legfájdalmasabb dolog amit a pasi aki bejött mondott nektek?
"így felhívtam őt és teljesen hisztérikus voltam" - szerintem itt lehet a gond.
Kb. egy hónapja totál részegen fogadtam egy nagyon közeli kollégám hívását, s tegnap volt először az, hogy normálisan tudtunk egymással beszélni, nem csak munkahelyi dolgokról. Ma ő hívott, hogy beszéljünk...
19 éves vagy - bár lennék újra ennyi! -, így nyugodtan lehetsz gyerekes, de azért ésszel! Nem kell túlspilázni a dolgokat (ez a te eseted), valamint nem is kell vérig sérteni a másikat (ez meg az enyém).
Idővel és megfelelő kommunikációval rendbe fog jönni minden, hidd el! ;-)
Én: "nem láttam nagyon rajtad azt, hogy örültél volna nekem".
Ő, jó flegmán: "mert ugorjak a nyakadba?!"
Szia !
Felhívtad hisztissen ez van akinek kiveri a biztositékot ezt tudni kellene kezelni hiszen ha valaki szeret valakit és igazán szeretni akkot tudja kezelni a volt sajnos csak volt párom is viselkedészavaros volt szegényem én tudtam kezelni a dolgoait. Viszont ő téleg gáz volt pl random nekiált ordítni meg hasonló de szeretem így kezeltem a problémáit szorongásait szerongásait kicsit körültekintőbben kellett de ha szeret akkor kezli megbocsátja! Volt párom is sokszor mondott mindent nekem mikor olyanya volt ügyeltem éjjel és nem vettem fel mert mentő jött utánna volt kis kirohanás de reggel mikor hazamentem minden oké volt ha olyan volt megbeszéltük és megbocsártottam minden hiszen ez az igazi szerelem alapja !
"Néha előfordul, hogy egy barátságnak véget kell érnie..."
Ezt úgy a semmiből, egy túra közepén 7évvel ezelőtt.
Egy szót se váltottunk azóta, sztem érthető okból... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!