Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk? Szexi fotókat szoktatok cserélni egymással?
Figyelt kérdés
Keresek egy ilyen partnert aki vevő erre. Csakis szexi fotók egymásnak esetleg szexchat2023. jún. 6. 21:16
2/15 A kérdező kommentje:
Mennyi a korodbeli?
2023. jún. 6. 21:36
4/15 anonim válasza:
Igen, szoktam küldeni aktívoknak intim képeket a nemi szervemről illetve ruhákban amikben szoktak dugni... szex közben készült képeket is szoktam küldeni :)
5/15 Jani Belucci válasza:
Milyen kérdés ez? Jártál te már randi appon? Ha nem kérsz intim képet, akkor is kapsz ott.
6/15 anonim válasza:
Szoktam igen,de csak olyannal,akit ismerek.
7/15 anonim válasza:
Szoktam, és aki küld üziben, az talán kap is vissza (természetesen arc nélkül)
9/15 anonim válasza:
Volt már többször, hogy küldtem képet, kérésre, a farkamról, de nincs jó tapasztalatom. Tízből talán ketten küldtek képet viszonzásul a sajátjukról, de aztán ők is eltűntek, ahogy azok is, akik nem is küldtek semmit. Így ma már inkább senkinek se küldök, max, ha aki ilyent kér, a kéréssel együtt küldi a képet is.
10/15 anonim válasza:
9-es, milyen platformon szoktad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!