Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyilvános WC élmények?
Figyelt kérdés
Milyen nyilvános wc élményeitek vannak? Ha ti kezdeményeztetek, nem féltetek, hogy baj lehetne belőle?2023. jún. 5. 20:57
1/11 anonim válasza:
Piszoárnál egy pasi a fenekembe markolt. Ezen kívűl más nem történt
2/11 anonim válasza:
Egy fiúval a mozgáskorlátozott wc-be szexeltünk. Nyilvános de mégse, ja és nem ott ismerkedtünk meg csak szexelni menrünk oda.
3/11 anonim válasza:
Kopaszi gáton az akkori párommal volt egy kis orál, meg kamaszként gyakran vertem ki a suli vagy mondjuk a pláza mosdójában
4/11 anonim válasza:
Sokszor volt.Többször is csak azért mentem.Általában előveszem és verem.
Tuti pár perc és a szájába vagyok valakinek.Ha látni hogy valaki tiszta
én is rá bukok.
6/11 anonim válasza:
Én is többször szexeltem már nyilvános WC-n. Persze mi se ott ismerkedtünk meg, csak hirtelen nem volt hova menni. Az első alkalom után úgy megtetszett és annyira izgalmasnak találtam, hogy most már nagyon imádom. 23/p
7/11 anonim válasza:
"Általában előveszem és verem. Tuti pár perc és a szájába vagyok valakinek."
Egyszer tuti szájba ver valaki. És megérdemled.
Nyilvános WC, viselkedjünk már! És ha egy gyerek nyit be oda?
Meleg vagyok, nem homofób, de azért van egy határ.
8/11 anonim válasza:
Egyszer éjszaka az akkori páromat kielégítettem egy nyilvános wc be. Végeztünk és ahogy kinyitottam az ajtót, ránk esett egy részeg😅 Nagyon megijedtem és kellemetlen volt, szerencsére idegen környéken voltunk😅+ a hapsi azt se tudta milyen rendezvényen van😌
9/11 anonim válasza:
Több alkalommal is dugtak meg nyilvános Wc-én. A legjobb az volt amikor a partnerem maga felé fordított, nyalt,szopott a popsim lucskos lett és megdugott . A másik ilyen alkalom nyitott fülke ajtónál volt,többen nézték és az első után még 5-en dugtak meg.
10/11 anonim válasza:
Suli wcben osztálytársamat mindig leszoptam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!