Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valakinek szexuális élménye valamilyen nyilvános helyen? Nyilvános WC, mosó vagy bárhol.
Sok helyen volt már, parkban, lépcsőházban, múzeumban, Margitszigeten, erdőben, kocsiban, uszodában, Gellérthegyen, tetőkertben, jacuzziban, medencében, sikátorban, wc-ben, buszon, egyetemen, várfalnál...
Talán ez a teljes a lista :D így hirtelen
Minden a partneren múlik, ha ő belemegy akkor én egyébként is szívesebben csinálom nyilvános helyen :D
Mint az előző listából is kitűnik ismerek egy-két zugot ;)
22 mfa
Ajjaj!!! :D
A legjobban úgy lehet "belekeveredni", ha szereted az ilyesmit, és "reklámozod". Mondjuk a wc falán (ez már elég nyilvános).
Én nagyon szeretem a nyilvános, extrém helyeket.
A teljesség igénye nélkül: vasúti wc (Szekszárd), áruházi wc, sportcsarnok.
Lépcsőház, bejárati ajtó előtt (azért ez este volt), tároló.
Munkahelyen iroda, gépterem, gimis szertár, művházban.
Autópálya pihenő, M9 Duna hídnál, Duna parton.
Este a városban (Szekszárdon) sok helyen lehet, pl. nem működő motel bejáratánál, bezárt benzinkút, kilátó, stb.
Még biztos hagytam ki dolgokat, de lényeg, hogy én kifejezetten szeretek ilyen helyen "térdelni, furulyázni", ad egy kis plusz adrenalin töltetet, izgalmat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!