Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a jó aktív?
Nekem nem sikerült ilyen pontosan és szépen leírni. 😊
De minden szavával egyet értek.
Az #1 voltam.
Leginkább talán azt emelném ki, hogy legyen tisztában a saját erejével és méreteivel. Én ugye passzív vagyok, kis termetű, és magasabb, testesebb aktív okozott már fájdalmasabb meglepetéseket teljesen akaratlanul. A másik kulcsfontosságú dolog, de ez hangsúlyosan mindkét oldalon, az a kommunikáció és az odafigyelés. Ahogy előttem is leírták, a nem az *nem*. És persze vice versa. Ha normális szexuális életet éltél ezelőtt nőkkel, akkor is azt szeretted volna, hogy mindkettőtöknek jó legyen. A meleg szex is pontosan erről szól. :) Érezd jól magad te is, ehhez nem árt egy jó passzív, aki figyel rád, és érezze jól magát a partnered is, ehhez meg neked nem árt figyelned rá. :)
22/p
Jó aktívként akkor tudunk "működni", ha jó passzívat találhatunk.
Mindenféle kapkodós,hisztis,ötperces,félős passzívval /utóbbi évek próbálkozása/ elég nehéz elérni bármit is.
Amit az 1-es ír, a szeretkezés,az nagyon szép és jó dolog,talán a legszebb.Csak éppen soknak fogalma sincs már a szó jelentéséről sem.Ugyanis a behajolás és beverés,az minden csak nem szeretkezés.A kölcsönösségről,figyelemről nem is beszélve !
Sok újat nem tudok az előzőekhez hozzátenni és a tapasztalatom is kevés.
ELŐZŐLEG bszéld meg parntereddel, kérdező, h melyőtök mit szeretne! A közös pont mehet is. Persze érdemes teret engedni a rögtönzésnek is. De az alapvető téynező muszáj még előtte. Nehogy közben sértődés legyen, vagy rossz élmény.
Ezer tényező van. Szoptam már párszor, de nálban még nem volt részem, de pl hogy kimossa-e magát a partner (van, akinek ez nem fontos, mert ott a gumi), szereti-e, ha ánuszát nyalják, te szeretnéd-e nyalni, a méreted megfelel-e neki análhoz, igényli-e a síkosítót, a gumit, keményen szereti-e, ha megdugnéd, vagy érzékien, hozzáérhetsz-ea farkához (sok passzív ezt nem szereti!!), ha hozzáérhetsz, bugás közben verheted-e neki, vagy olyankor pont ő verni magának, vagy egyikőtök se nyől a péniszéhez közben, satöbbi.
Amikor szopatsz, nyelni vágyik-e a partnered, vagy nem, arcára kéri-e, vagy hova máshova, esetleg nem szereti a g3cit sehova kani, tud-e mélytorkozni, vagy nem, szopni fog-e túl vastag farkat, vagy nem, csak a makkodat akarja/tudja szopni, vagy tövig benyeli-e, és a többi.
A többi meg impró.
Az előzőhöz hasonlóan szoptam már olyan srácot, aki nem bírta eldöteni, mit akar. Eldöntöttük, hogy leszopom a kukoricásban, ha eldöntve, akkor úgy legyen, nemde? Ő volt az egyetelen, a partnereim közül, akitől nem kaptam meg az apatejet, sajnos. Ugyanis berezelt a távoli beszédhangoktól, hogy juj, mi lesz , ha valaki meglát minket. Na persze... A kukoricás kellős közepén?? Annél jobb búvóhely nincs, csak egy drón láthat meg. :) Elrakta a lompost, mielőtt spriccelt volna és lelécelt...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!