Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A kamasz fiúk hány %-a próbál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kamasz fiúk hány %-a próbál ki valamit a saját nemével?

Figyelt kérdés
Közös masztrubálásra gondolok vagy esetleg egymásnak csinalni, ilyenek.
2023. máj. 27. 15:04
A kérdező szavazást indított:
<10%
10-30%
40-60%
>60%
38 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
18%
Viccelsz? Szerinted mi vezetünk erről valamiféle statisztikát?
2023. máj. 27. 15:20
 2/10 anonim ***** válasza:
95%

50% körül

Régen koliban gyakori volt a közös recska

2023. máj. 27. 15:21
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Mások véleményét nem tudom, de én full heteró vagyok! Soha ilyet senkivel nem csináltam.
2023. máj. 27. 15:29
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam hogy statisztikát vezetsz, csak érdekelt hogy mit gondoltok
2023. máj. 27. 15:32
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
Olvastam régebben egy német statisztikát erről, amit fiatalabbak körében végeztek, ott kb 50 százalék jött ki arra, hogy vagy kipróbálta vagy kipróbálná saját nemével. Fiúk esetén ez az érték magasabb, lányok esetén alacsonyabb.
2023. máj. 27. 18:38
 6/10 anonim ***** válasza:
6%
Nemsokára a német statisztikákat 100%-ra ferdítik el! Ugyanis a mainstream ezt szeretné!
2023. máj. 28. 13:16
 7/10 anonim ***** válasza:
86%

Nem kell magadból kiindulni. 🤗

Egyébként lehetne nem önbevallásos vizsgálat is, csak kicsit költséges. Különböző szexuális tartalmú képeket vetíteni és nézni közben az agyműködést, ez pedig sokkal pontosabb lenne, mint amikor a válaszadó egyből rávágja, hogy hetero.

2023. máj. 28. 14:22
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
En 14-15 eves lehettem mikor egy kisbuszba ulve elkezdtuk a csapattarsammal egymas farkat verni. Pedig en hetero vagyok de abba a sracba volt valami noiesseg. Huzogattuk par percet, mar sotet volt haza fele menet. Nem lattak a tobbiek. Aztan masnap felhivott hogy kapjuk is be egymasnak vagy verjuk ki rendesen de nem mentem. Azota mar o is 30 korul van, de o tenyleg meleg lett, en meg hetero. Ez az egy ilyen kalandom volt. De maradtam a noknel.
2023. máj. 29. 00:51
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is 50% biztosan kipróbál pár dolgot fiúval, egy jó része felnőtt korára mégis marad a nőknél.
2023. máj. 29. 07:20
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát mi számít melegesnek. Én a gimiben a fiú osztálytársaimból 7 sráccal vertem ki úgy közösen hogy láttam a farkát sőt azt ahogy elélvez. Direkt igyekeztem rávenni őket. Volt akivel többször. Illetve a gólyatáborban 1 srác leszopott. Akkor voltam végzős ő meg gólya. Az a srác egész évben többször leszopott.

Illetve ami eszembe jutott, hogy a suliba volt botrány hogy az osztálykiránduláson 1 srácot a többiek bántottak. Konkrétan azért mert beköpte őket hogy a kiránduláson közösen verték ki és aki kimaradt az ő volt. Abba az osztályba 6 fiú 20 lány volt. Érdekes évfolyam volt.

De még viccesebb hogy ez a story így terjedt és a csávót vhogy mindneki lúzerként kezelte utána így el is ment a suliból kb a kirándulás után 2-3 héttel ami csak erősítette hogy igaz lehet a story. Ennyi ugrott be.

2023. máj. 29. 22:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!