Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kamasz fiúk hány %-a próbál ki valamit a saját nemével?
50% körül
Régen koliban gyakori volt a közös recska
Nem kell magadból kiindulni. 🤗
Egyébként lehetne nem önbevallásos vizsgálat is, csak kicsit költséges. Különböző szexuális tartalmú képeket vetíteni és nézni közben az agyműködést, ez pedig sokkal pontosabb lenne, mint amikor a válaszadó egyből rávágja, hogy hetero.
Hát mi számít melegesnek. Én a gimiben a fiú osztálytársaimból 7 sráccal vertem ki úgy közösen hogy láttam a farkát sőt azt ahogy elélvez. Direkt igyekeztem rávenni őket. Volt akivel többször. Illetve a gólyatáborban 1 srác leszopott. Akkor voltam végzős ő meg gólya. Az a srác egész évben többször leszopott.
Illetve ami eszembe jutott, hogy a suliba volt botrány hogy az osztálykiránduláson 1 srácot a többiek bántottak. Konkrétan azért mert beköpte őket hogy a kiránduláson közösen verték ki és aki kimaradt az ő volt. Abba az osztályba 6 fiú 20 lány volt. Érdekes évfolyam volt.
De még viccesebb hogy ez a story így terjedt és a csávót vhogy mindneki lúzerként kezelte utána így el is ment a suliból kb a kirándulás után 2-3 héttel ami csak erősítette hogy igaz lehet a story. Ennyi ugrott be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!