Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkezdtem magam rendbe rakni . Nagy súlyfeleslegtől szabadultam meg, de szeretnék kívánatos lenni mások szemében . Ti nektek mi az ami már az első pillantás után vonzónak találtok ?
Figyelt kérdés
Kicsit félős vagyok szeretnék egy aktívabb személyt kezdeményezésre buzdítani ha lehet így fogalmazni.
Már már papírforma szintén passzív gondolatokkal átszőtt Mindennapjaim nagyon vágynak már egy tapasztalatra . Képzeletben nagyon felizgat a gondolat hogy egy férfit lázba hozhatnék.
2023. máj. 27. 08:03
11/11 anonim válasza:
Akkor hozzám igen és szarul nézel ki. Nem szexelek bábukkal, lehet neked csak azok maradnak? Aki jól néz ki, nem feltétlenül hülye, de had legyünk büszkék rá, hogy szexik vagyunk. Az pedig semmiképp sem baromság, hogy eddzen, és sportoljon, az egészsége szempontjából sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!