Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkezdtem magam rendbe rakni . Nagy súlyfeleslegtől szabadultam meg, de szeretnék kívánatos lenni mások szemében . Ti nektek mi az ami már az első pillantás után vonzónak találtok ?
Kicsit félős vagyok szeretnék egy aktívabb személyt kezdeményezésre buzdítani ha lehet így fogalmazni.
Már már papírforma szintén passzív gondolatokkal átszőtt Mindennapjaim nagyon vágynak már egy tapasztalatra . Képzeletben nagyon felizgat a gondolat hogy egy férfit lázba hozhatnék.
Nekem egy ápolt szakáll például rögtön +5 pontot jelent egy 1-10-es skálán.
De egyébként felejtsük már el ezt a hülyeséget, hogy egy aktívnak kell kezdeményezni. Ha akarsz valakit, kezdeményezz, szerezd meg. Nem az élethez való hozzállásodat jelenti, hogy passzív vagy. Az csak annyit jelent, hogy az ágyban hogyan szereted.
Ezt a sok felszínes "muzikot" egyrakáson...
Figyelj haver! Az a legrosszabb, ha ilyeneket kérdezel. Legyél magabiztos, szeresd magad, az az első lépés. Gratulálok a nagy fogyáshoz, ezek szerint van akaraterőd, rengeteg kitartásod. Meríts ebből az érzésből! Legyen egy jó kiállásod, az arcod ápolt, vegyél fel egy csinos inget, kellemes parfümöt és add magad! Ez siker receptje.
Ha nem tudsz feloldódni egy beszélgetésben, akkor lehet neked görög isten tested, nem fog működni a vonzalom mert a másik fél ezt megérzi. Ugyanígy fordítva: az intellektus afrodiziákum, ha magabiztos vagy, látszik rajtad hogy élvezed az életet, nem lóg ki a kapanyél a szádból, akkor senkit nem fog érdekelni van egy szőr a mellkasodon vagy nincs.
Inkább legyél kedves és tájékozott, ne a külsőségeknek próbálj megfelelni. A másik, hogy te jól érezd magad. Én nem szeretem magamon a borostát és a szakállat, ha egy csávó azt írja nekem hogy őt az izgatja akkor megmondom, hogy bocs de nekem nincs nem is lesz. Ne ugorj a kútba mert más azt várja!
6: Ezt honnan másoltad, a közhelyszótárból Szép szavak, de ne áltasd szegényt.
Kérdező: ha lefogytál, az oké, de most edzz, sportolj továbbra is, hogy fejlődjön a tested. Az olyan hazugságokat meg ne nyeld be, hogy majd a belső, meg kisugárzás, blabla, Olyannak senki sem ad esélyt, aki nem tetszik neki külsőre.
#7 Látom nem megy a szövegértés. Én nem azt mondtam, hogy hagyja abba a sportot és innentől kezdve nem kell tenni semmit a testével, hanem azt hogy egy jó test mit sem ér tartalom nélkül. Egy dolog a fizikai egészség és egy másik az önbizalom boostolás. Csak ti szeretitek a másikat kizárólag a kockái alapján megítélni. Az pedig önmagában semmi. Legalábbis ha az ember értelmi színvonala a minimumot megüti és fejlett szexuális kultúrával rendelkezik.
Kedves Kérdező!
A #6 válaszoló értelmi színvonala nem üti meg a minimumot, szexuális kultúrája a leírtak alapján szegényes és ösztönös. Ha nem azért akarsz sportolni, hogy TE egészséges legyél, hanem hogy megfelelj ezeknek a csökevényeknek, akkor csak bíztatni tudlak, hogy csukd be a laptopot és nézz szét a való világban is, megnyugtatlak nem olyan mint a gyakorin. Minden másra ott a MasterCard.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!