Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lábfetises fiúk között tapasztalatotok szerint mennyi a vékonyabb alkatú?
184cm 90kg vagyok..
7 Éve kondizom heti 5 nap, plusz edzősködök. Mégsem érzem magam elhízottnak, sőt inkább szálkás vagyok. Mindenki a kilóval jön na meg a BMI-vel.
A legnagyobb ökörség amit valaha kitaláltak . Ez alapján ideális testsúlyt számolni hülyeség. Lehet valaki "túlsúlyos" magasságához képest,és magas bmi-vel rendelkező is,de viszont nem mindegy miből tevődik össze a testösszetétele.
Példa: Egy személy 172cm 85kg versenyszerűen testépít és mégis full izmos szálkásan. Véletlenül sem látszik elhízottnak a tükörben, mint ahogy a BMI-je mutatja és a kalkulátor is fogyást javasol...
A testösszetétel és a tükör a mérvadó. Lehetsz te akárhány kiló is ez semmit nem mutat meg... Meg kell nézni a Fitness modelleket és mindegyik "túlsúlyos" szinte a mérleg szerint.
Akikkel én találkoztam (bár én nem vagyok lábfétises, szóval nem gyűjtöm őket, de szóba állok velük) azok közt volt:
Vékony, úgy hívom az ilyet "iskolásgyerek-forma", kb. 175/55
Teljesen átlagos, kb. 175/70
Kis duci gombóc, kb. 170/100
Átlagos-vékony, kb. 180/70
Átlagos, panaszkodott, hogy van egy kis hasa, francokat volt, kb. 180/80
Alacsony, nem hájas, de tömzsi, konkrétan 168/70-et mondott
Magas, vékony, konkrétan 192/81-et mondott
Többet nem ismerek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!