Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelei vannak,ha valaki meleg?
Nem igaz, hogy nincsenek jelek. Megszámolni nem tudom, hányszor volt velem olyan, hogy valakiről megmondtam helyesen. Emlékszem, egyetemen egy srácnak már három éves kapcsolata volt csajjal, amikor nekem gyanús volt (pedig heterós külső meg minden). Hát grindr-en csak nem rám írt véletlen...
Létezik a gayradar jelenség. Lehet tagadni és azzal jönni, hogy á dehogy, meg ők is ugyanolyan férfiak, de ezt én azzal cáfolnám, hogy kb 90% feletti találati arányban megmondom másról, meleg-e. Ha hibázom, akkor évekkel később derül ki, hogy még sem.:) És amúgy logikus is: társkereső előtt évszázadokon át meg kellett a melegeknek egymásról mondaniuk úgy, hogy a társadalom nem tudhatta meg. Vannak a melegeknek olyan vonásai, amiből egymást felismerik.
Kérdezd meg magad...
Legközelebb legalább rejtsd el a neved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!