Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Akinek a lányos fiúk jönnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek a lányos fiúk jönnek be, nekik mi tetszik rajtuk, bennük?

Figyelt kérdés
Úgy is kérdezhetném, hogy ha a lányok érdeklik, akkor miért nem lányt keresnek? Vagy itt csak a nemi szerv az érdekes, de egyébként legyen külsőre olyan, mint egy nő? Nem teljesen értem ezt. Elmagyarázzátok?
2023. máj. 20. 14:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
83%

Még annyi (hátha így jobban átmegy), szeretem kislánynak képzelni magam, akit az anyukája szoptat. Olyan férfiakra gerjedek leginkább, aki mellett ezt a fantáziámat a lehető legkönnyebben tudom felidézni. Ez a legfőbb "meleg" motívációm, biszex férfiként. A fasz, az én számomra kb olyasmi, mint a mellbimbó. Egy férfias férfi erre nem annyira alkalmas, képzeletemben.

A többit az előbb megírtam (férfiszerepben is lehetek olykor férfival, adott esetben meg is dughatnak engem, stb). Ha valaki megdugna, az esetben is nőnek képzelem a partnert és önmagamat is, mégha technikailag furának is hat.

2023. máj. 22. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!