Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek a lányos fiúk jönnek be, nekik mi tetszik rajtuk, bennük?
Pontosan. Mármint csajos külső az extrával.
Ezért jönnek be a transzik meg femboyok
Nekem ami nagyon bejön, az a hosszú haj egy srácon,férfin.
Jó lehet ilyet simogatni,beletúrni:)
"Úgy is kérdezhetném, hogy ha a lányok érdeklik, akkor miért nem lányt keresnek?"
Azért mert ez a valaki ha ránéz egy "lányos" fiúra, akkor ő nem egy lányt hanem egy feminimebb külsejű férfit lát maga előtt. A kettő között meg nagy a különbség!
Tudom, hogy divat fikázni a feminimebb vagy kevésbé férfias külsejű férfiakat azzal, hogy "ez fiú vagy lány?", de szerintem aki ezt tényleg komolyan kérdezi, arra ráférne egy szemüveg. Mivel én szerintem még a társadalom által leglányosabbnak ítélt fiú sem néz ki úgy mint egy lány, bár lehet mások nem így látják.🤷
Amúgy fordítva is meg lehetne kérdezni hogy mi melegek ilyen alapon mi miért nem keresünk férfiasabb nőket. Hát itt is pont ezért, mert akármennyire is férfias egy nő attól én még látom rajta azokat a vonásokat amitől látszik rajta hogy ő biológialag nő (ruhában is, ruha nélkül meg főleg) és emiatt nem lesz 100%-ban megkülönböztethetetlen egy férfitól és nem is fog tudni egy férfit helyettesíteni. És nem, nem csak a nemi szervek miatt, hanem már eleve az alakja és a testrészek formája is más a két nem esetében.
Ugyanígy aki "lanyosabb" fiúra vágyik, egy lány ugyanúgy nem fogja tudni neki azt megadni. Egy lánynak homokóra testalkata, nagy melle, széles csípője van, aki pedig a férfiakat szereti, nem ilyenekre vágyik. Egy lányos fiúnak meg trapéz testformája van pont mint egy férfinak. Attól hogy szép az arca és kevésbé izmosabb még nem fog egy nőre hasonlítani.
Ja csajok extrával.
Csini arc,szép cicik (jó ha van) és izgis,hogy a bugyijában mit találok. Mekkora,milyen formáju,metélt vagy sem. Izgis ahogy dudorodik a csipkés rózsszínű bugyija alatt... de fent minden csajos ahogy "kell".
Miért lettem lepontozva?
Elmondtam miért keresek csajod fiúkat. Erre ez a "hála"?
"mi az, ami nem tetszik egy férfias férfin, ami egy lányoson meg igen?"
Én biszex férfi vagyok, nem érdekel a férfiak alakja, hacsak nem nőies megjelenése, alakja, viselkedése van. Sőt, alap esetben a farok se érdekel, kivéve, ha lelkileg (esetleg külsőre ha feminin) tetszik a pasas, de akkor már a farka is nagyon izgat passzívként. A férfias férfin kb semmi se tetszik. A lányos pasi külsőre olyan, mint a nők, ez tetszik, viszont ekkor már a farka is izgat, imádok szopni, sőt, többet is el tudok képzelni.
Mivel uni/passzív vagyok, csak akkor dugnék és szopatnék pasit, ha nőiesebb a kisugárzása, és/vagy a megjelenése, esetleg akkor ha, tegyük fel, esetleg (sajnos) nem olyan nőies, viszont fiatal, huszonéves. Viszont jobb szeretek női szerepben lenni férfival.
"Vagy itt csak a nemi szerv az érdekes, de egyébként legyen külsőre olyan, mint egy nő? "
Sokan sokféleképp működnek lelkileg, én magam nem gerjedek a férfitestre, sőt, önmagában a farkakra se, hacsak nem egy lelkileg (esetleg testileg) vonzó pasit látok, onnantól a farka is nagyon érdekel.
Nálam közel se kizárólag a nemiszerv az érdekes a pasik esetén.
A farokméret is mindegy, bár a vékonyabb, rövidebb jobban gerjeszt engem, mert az nem olyan maszkulin, és még a számba (és ánuszomba) is pont elfér.
Nálam, pasikról beszélve, első a lélek, és ha az oké, akkor a lelke+farka nagyon izgat.
Elsősorban azért imádok szopni, hogy aki lelkileg tetszik, testileg kielégíthessem, mert az nekem gyönyört okoz lelkileg, és jó érzés, hogy örömet okoztam neki. Ezen felül imádok maszatos lenni a nedűjétől, azt élem meg, hogy örömére használt engem a partnerem.
Nem vagyok szubmisszív, odaadó vagyok inkább. Ne alázzon és ne legyen szadista.
Ha pasival vagyok, leginkább leszbikusnak szeretem megélni magam, hiába van férfi teste a partnernek és nekem is. Azaz a legideálisabb számomra a melegszexben, ha a csajt látom a másikban, de van farka is, és megélhetem a lelkem női oldalát, akivel -velem- egy másik "nő" -farokkal rendelkező, lelkileg nőiesebb egyén- szépen, kedvesen bánik, akár anyai módon, és odaadó lehetek felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!