Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit csináljak, hogy ne nézzene...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ne nézzenek melegnek?

Figyelt kérdés

Felnőtt, 20+, 30+, 40+, etc... éves szellemileg (fizikálisan már nem igazán) túltolt maszkulinitású férfiak - egymástól függetlenül - nyaggatnak a buzulással, meg a meleg-teoriájukkal velem kapcsolatban, hogy mekkora egy homár vagyik. Mi tévő legyek, hogy ne nézzenek homokosnak? Hiába beszélek mindig nőkről, barátnőkről, amiből leszűrhető lenne a heteroságom.

Bár nem vagyok az a nagyon kigyúrt, de az a nádszál vékony legény se. Szoktam járni sportolni, anno kézilabda és karate edzéseken is voltam évekig.

Volt, hogy egy másik férfi dühösen jól leteremtett miért hagyom ezt ezeknek a vén fassssoknak, üssem ke őket. Sajnos néhány vén farok miatt nem akarom a munkámat elveszíteni és börtönbe kerülni, elvégre én ütnek először.

2023. máj. 17. 06:35
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Hm. Hát ne arcon üsd őket, ha nem gyomor szájon. Vagy combra mehet a yoko geri, azzal nem fogsz maradandó sérülést okozni, de sz@r amikor szét van rúgva a combod.
2023. máj. 17. 06:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem világos számomra. Pontosan miből láthatják, hogy meleg vagy? Beszéd stílusod, mozgásod nőiesebb esetleg?
2023. máj. 17. 07:43
 3/10 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Látatlanban elég nehéz bármit mondani erre.
2023. máj. 17. 08:02
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Barmit mondanak mondd neki azt hogy buzuljanak egymassal

Egyszer csak megunják

2023. máj. 17. 09:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Meleg vagyok, Élettársam is van. Melóba mikor szó volt róla nem hitte el senki.

Ilyenről meg nem hallottam hogy valaki azt mondja van kapcsolatom, vagy kösz nem érdekelsz az tovább erőszakoskodik.

Nem lehet hogy direkt szivatnak? Mert tudják hogy ugrasz a témára

2023. máj. 17. 09:40
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem válts munkahelyet én ilyen suttyó környezetben nem hiszem hogy tudnék dolgozni.
2023. máj. 17. 10:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azért b*sztatnak egyfeszt, mert látják hogy zavar. Sajnos vannak ilyen emberek akik abban lelik az örömöt ha valakire rászállhatnak. Tipikus bully. Ha látják hogy nem zavar, akkor egy idő után leszállnak rólad. Keresnek mást akit lehet heccelni.

Ha elkezdessz védekezni, visszatámadsz akkor (hacsak nem rakod öket rendesen helyre) nem fog segíte helyzeteden, sőt inkább rontani fog. Én is voltam ilyen helyzetben a munka helyemen régebben igaz engem nem azzal b*szogadtak hogy b*zi vagyok hanem szimplán az ideges természetem miatt. Vicces mert én meleg vagyok, de annak pont nem nézne senk. 😄 Vagy elengeded a dolgot és egyszer belefáradnak, vagy rendesen kiosztod őket a leg fájóbb pontokra rátapintva. Ők sem tökéletesek, biztos van olyan amivel rendesen a oelkükbe lehetne gázolni. De így hogy nem ismerem őket,és azt sem hogy mit reagálnának rá, talán inkább hagy i kellene öket és letojni a fejüket.

2023. máj. 17. 11:43
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem olyanokat mondtak "poénból" mindenki előtt hogy "uuu de lesz***nálak" meg "de bekapnám a farkad" én erre mindig azt mondtam hogy "menj homobárba buzulni te perverz" aztán egy idő után abbahagyták a hülyegyerekek

Vagy tényleg buzulni akartak velem vagy csak be akartak szivatni de szerintem az utolsó

Ilyenekbe sose szabad belemenni mert mindig mi b**szunk rá

2023. máj. 17. 12:08
 9/10 A kérdező kommentje:

Olyan munkatársakról van szó akikkel nem fogok együtt dolgozni, ugyanis az ország több pontján teljesítenek majd szolgálatot. A munkahelyem küldött ki képzésre a leendő pozícióm miatt.

Nem idegesít, hogy búzinak néznek. Viszont már kicsit furcsa számomra, hogy kb mindenki búzinak néz. A képzés előtt Budapesten (ott fogok dolgozni) egy másik munkatárs, aki az előbbi bandát nem ismeri, diszkréten a melegségem felől érdeklődött.

Az a baj én se tudom mi lehet az ok ami miatt homárnak néz mindenki. Ha tudnám változtatnék rajta.

2023. máj. 17. 14:54
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát sajnos így nem tudjuk megmondani mi sem. Esetleg ha van olyan barátod, vagy valaki akivel közel vagytok és tudod hogy öszinte volna veled, feldobhatnád neki a témát. Mármint hogy ő szerinte miért mondhatják ezt mások.
2023. máj. 17. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!