Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legextrémebb hely ahol maszturbáltál?
Figyelt kérdés
2023. máj. 17. 00:30
22/33 anonim válasza:
Egy erdőben, tőlem kb...10 méterre meg emberek sétáltak.
1 hónappal később nagyjából ugyan ott, megdugott egy 60 év körüli férfi, akit előtte 20 perce ismertem meg.
Az erdőben, elég sok meleggel lehet találkozni.
26/33 anonim válasza:
Osztalyteremben, suli oltozoben es wc-ben, uszoda zuhanyzo, vonta fulke es wc, repulon wc, autovezetes kozben, buszon, liftben, parkban es kb mindenutt masutt amit elottem is felsoroltak. Mindig ugy, hogy ne bukjak le. Nem vagyok magamutogatos.
27/33 anonim válasza:
A legextremebb az volt amikor egy orvosi rendelo wc-jeben kellett par perc alatt kivernem egy edenybe utana pedig atadni egy noverkenek. NEM volt izgato elmeny egyaltalan.
29/33 anonim válasza:
Suliban ora alatt, wcben. Strand öltöző, vonat wc
30/33 anonim válasza:
Rajzórán, osztályteremben. Nem tudom, miért jött rám az ingerencia, de szerintem látta a tanár, hogy mit csinálok, mert igencsak akadozott a szava.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!