Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan építsem le szép lassan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan építsem le szép lassan ezt a srácot?

Figyelt kérdés

Szomorú, hogy ilyet írok ki, de lehet ez sokkal őszintébb így. Van egy srác, akivel február vége óta randizom, de már vagy 5-6 alkalommal találkoztunk, én minden jelet megadtam, volt hogy séta közben mondtam, hogy üljünk le egy padra, de ő valahogy nem vette a lapot. Ő maradt állva. Aztán egyszer jeleztem, hogy megnézhetnék egy filmet nálam, majd végül moziba mentünk helyette.

Közben ismerkedem egy másik sràccal is, akivel valszeg csak távkapcsolat jöhetne létre, de vele jól kijövünk, jön hozzám látogatóba, júniusban megyünk Olaszországba is egy hétvégére. Ő már kb biztos benne, hogy ebből kapcsolat lesz, én még bizonytalan vagyok, de már elkezdtem érezni valamit eziránt a srác iránt.

A másik srác pedig bár sokkal műveltebb, PHD-ja is van, valahogy elég furán kötődik. Minden este és reggel ír, megkérdezi hogy vagyok, hogy aludtam, de valahogy ez már olyan irritáló. Mert ha tényleg akarna valamit, akkor tett volna konkrétabb lépéseket. De kicsit azt érzem, hogy annyira félénk, hogy kb tőlem várna el mindent, mármint hogy én kezdeményezzek.

Így most jelenleg abbana dilemmában vagyok, hogy van egy műveltebb, itt élő srác, akivel eddig semmi nem volt 5-6 talin kívül míg van egy kevésbé művelt, sokkal jobban kötődő magyar srác, aki szerelmes belém, és ő tesz konkrét lépéseket, viszont ő Pesten van én meg Berlinben.

2023. máj. 16. 10:21
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
67%

"A másik srác pedig bár sokkal műveltebb, PHD-ja is van"

- Na tessék.. Kezdődik,hogy már csak PHD-s vagy doktor jöhet szóba csak.. Lassan már ez is az igények között lesz,pedig viszonylag kevés olyan ember van akinek PHD-ja van..

Vagy szerinted az iskolai végzettség mérvadó bármilyen kapcsolatnál?

2023. máj. 16. 11:25
 12/26 A kérdező kommentje:

Igazabol csak arra akartam kihegyezni az egeszet, hogy a kettő kozott van kulonbseg.

1.srac: itt van Berlinben, lagymatag, bar ertelmes, muvelt, van phd-ja is, meg egy multis meloja, de nem igazan ertem mit akar.

2.srac: Pesten lakik, jelenleg nincs meloja, de elvileg van felretett penze. Epp melot keres, tobb egyetemet elkezdett de egyiket sem fejezte be. Vele egyebkent nagyon jol megvagyok ha nala vagyok. Jo vele a szex is, jon ide latogatni a heten, meg majd megyunk Olaszorszagba is egy par napra. Viszont o sem tokeletes, de jelenleg hozza jobban tudok kotodni. Ott van ugyanakkor a tavolasag.

2023. máj. 16. 11:31
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

melot keres, tobb egyetemet elkezdett de egyiket sem fejezte be

hááát... és nem a dr. cím hiánya miatt

2023. máj. 16. 11:36
 14/26 anonim ***** válasza:
67%

"Pesten lakik, jelenleg nincs meloja, de elvileg van felretett penze"

" bar ertelmes, muvelt, van phd-ja is, meg egy multis meloja, de nem igazan ertem mit akar."

- Kicsit úgy hangzik mint ha csak a pénzükre hajtanál..

"Meg majd megyunk Olaszorszagba is egy par napra. Viszont o sem tokeletes, de jelenleg hozza jobban tudok kotodni. "

- Milyen számodra a tökéletes pasi? Megsúgom olyat sosem fogsz találni hisz te magad sem vagy az,mint ahogy mi sem.

Szerintem neked hagyni kéne az ismerkedést,és a két srácnak meg remélem felnyílik a szeme. Szerintem elég felháborító hogy különbséget teszel köztük. A pénz meg nem minden. A hideg is kiráz az ilyen srácoktól akik csak a pénzre hajtanak. Te vagy az Whisperton? :D

2023. máj. 16. 11:48
 15/26 anonim ***** válasza:
78%

Tehát, akkor már a pesti sráccal kapcsolatba is vagy? Legalább is nekem a leírtak alapján úgy hangzik...összejártok, meglátogatjátok egymást, közös utazást terveztek stb. Ez egy laza kapcsolat számomra már, de persze mindenkinek máshogy definiálja.

Egyébként meg, hogy a kérdésre is válaszoljak. Döntsd el melyik sráccal szeretnél lenni először is. Aztán pedig a másiknak mond meg, hogy vége, legyetek barátok vagy amit szeretnél.

2023. máj. 16. 12:37
 16/26 anonim ***** válasza:
93%
Egyikbe sem vagy igazán szerelmes. Két végéről égeted a gyertyát. Míg az egyikkel dugsz, a másikkal ismerkedsz. Ráadásul egyikük sem az, akit igazán keresel. Semmi értelme így az egésznek. Keress olyat, akire igazán vágysz. Ne legyél olyanokkal, aki csak úgy "egynek elmegy". Nem az az igazi, akivel el tudnád képzelni az életedet, hanem az, aki nélkül nem. Na Őt találd meg!
2023. máj. 16. 14:25
 17/26 anonim ***** válasza:
71%

Egyetértek a 16-os válasszal. Plusz ha továbbra is igy folytatodik a dolog mindenki "szívni" fog. Jobb volna minél hamarabb lezárni a dolgot és kész.

A legjobb intő jel hogy egyiket se válaszd az az, hogy ha az egyikre gondolsz akkor találsz olyat ami a másikban jobb és vica versa. Ha az igazi volna bármelyik is, akkor a másik az eszedbe se jutna. Szóval ők csak tényleg ilyen ha nincs más jó lesz ő is kategoria neked, csak ezt még nem merted bevallani magadnak.

Zárd le, és keress tovább, majd jönni fog az igazi akiben nem fogsz hibát látni (még ha amúgy van is biztosan, senki sem tökéletes).

Ez csak az én véleményem, végső sron a te döntésed lesz a dolog úgy is.

2023. máj. 16. 16:16
 18/26 anonim ***** válasza:
92%

Nagyon sokan vagyunk szerintem,akik voltak úgy,hogy nem tudták volna elképzelni valaki nélkul az életet.Az a bizonyos nagy Ő, akiről a 16-os írt korrekten és szépen.

Csak van egy bibi,az,hogy hiába érzi valaki,ha a párja,barátja,kiszemeltje ezt nem viszonozza, vagy nem érzi.Aztán aki azt érzi,nem tud élni valaki nélkul,az óriásit koppan,ha elhagyja a másik....Gyakran úgy jár,hogy többé már ismerkedni sem akar,mert olyan traumát él át.

2023. máj. 16. 19:27
 19/26 anonim ***** válasza:
71%
Figyelj, ha nem jönne össze a két srác valami ok miatt, én itt vagyok Baden-Württembergben a Bodensee-nél 😉
2023. máj. 17. 09:06
 20/26 Vuk-91 ***** válasza:
78%

Amit szívesen mondanék neked, az a poliámor témával lenne kapcsolatos, hiszen azt akartam volna mondani, hogy egy ilyen többtagú kapcsolatban mindenkinek a beleegyezése kell. Titokban tartani egymást egymástól már csalás, paráznaság lenne. De most látom hogy nem ilyen a helyzet.

Egyrészt ha valakivel nem akarsz összejönni, akkor nem jössz vele össze. Tudtára adod az illetőnek hogy mi a helyzet, és ha így is konokul ragaszkodik az ő igazához, akkor bizony segítség kell, mert lehet hogy az ember beteg, hiába a diploma, hiába minden más, ha nyomul és nem adja fel, akkor ott agyban gondok vannak. És te nem akarsz ezek miatt szenvedni úgy... maximum életed hátralévő részében!

2023. máj. 17. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!