Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Andrew Lambrou, Reiley, The Busker frontembere és a Joker Out frontembere.
Amúgy annyira jó érzés látni, hogy vannak még magyarok, akik így is követik az Eurovíziót, hogy már nem indulunk. :D
Akár ha nem is a verseny miatt, de legalább a palik miatt... xd
Én 2005 óta nézem:)
Gondoltam, hogy a ciprusit írjátok majd.
"Palinézésre" se utolsó az eurovízió.
A Dalt már nem nézem, mióta nem megyünk, a színvonal erősen visszaesett.
Azóta nem nézem, amióta az osztrák kancsita nyerte meg a dalversenyt!
Hol vagytok, régi szép idők? Amikor még Celine Dion, Gigliola Cinquetti, Sandie Shaw, Cliff Richard, stb. típusú igazi értékek nyerték a versenyeket!
Én meg a Dalt nem nézem, mióta gagyibbnál gagyibb dalokat magasztalnak benne.
Egy dalverseny nem politikai rendezvény.
Conchita dala sláger lett, ahogy az Euphoria is.
Persze mindig ráfogják, hogy a győztes azért nyert, mert transz, meleg, néger, bevándorlók.
A konzervatív emberek sosem ismerik el, ha valami jobb.
A konzervatív emberek mindent elismernek, ami szép és jó, ami érték... Az a nyertes dal nem is volt rossz, csak az a baj, hogy már abban az időben a politika kezdte uralni a dalfesztivált, és ez fokozódott a tavalyi győztes dallal! Csak azt ne állítsd, hogy tavaly nem politikai okok miatt győztek!
Tudod, ha az osztrák nem is tudom, hogy nevezzem személy mellett lett volna még egy hasonló, akkor osztoztak volna az első helyen? Szerintem igen! Mert még azt is el tudom képzelni!
Ha beleszólhatok- egyetértek az előttem szólóval!
"Egy dalverseny nem politikai rendezvény..." - legalábbis így kellene lennie! De ez sajnos, nem így van!!!
Majd most is kihoznak valakit bizonyos "érdemek" kapcsán győztesnek... Ha figyelném a dalversenyt, valószínűleg meg is lehetne saccolni a győztest!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!