Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Magamat szívni nem élvezem?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magamat szívni nem élvezem? Más is így van ezzel?

Figyelt kérdés
35F vagyok, bi. Partner hiányban szoktam magam cumizni, legalább próbálni. Kicsi a méretem szerintem, kb 14 cm és ha ráhajolok, vagy gyertyából rá engedem magam a makkom befér a számba. Mégsem kényelmes a pozíció egyik sem, bár nagyon puha, meleg ajkaim ahogy ölelik az jól esik.
2023. máj. 12. 15:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sajna ez nem megy. Bele is szoktál élvezni a szádba?
2023. máj. 12. 15:55
 2/14 A kérdező kommentje:
Igen, szeretek beleélvezni magamnak. Szeretem ha hosszú megtartózatás után telelövöm a szám. :)
2023. máj. 12. 15:58
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Furcsán izgató érzés lehet. Bar én is megtapasztalhatnám
2023. máj. 12. 16:00
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Elég érdekes élmény lehet, azt viszont elhiszem hogy kényelmetlen, hacsak nem vagy extrém hajlékony.Gondolom sok gyakorlàssal tudtad Egyébként nem kicsi a méreted szerintem, teljesen normàl- àtlag méret.😉
2023. máj. 12. 21:34
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Én kifejezetten élvezem:D viszonylag hajlékaony vagyok de azért nem olyan túlzottan, viszont nálam a méret kompenzál szerencsére, nekem kb ennyi előnye van, de én tényleg imádom csinálni

19F

2023. máj. 13. 00:48
 6/14 A kérdező kommentje:
Igen, évek óta tartó gyakorlás és nyújtás eredménye ma ez. :) Az segítségemre van, h vékony srác vagyok, bár néha azt kívánom bár lehetne 17 cm-es, akkor sokkal könnyebben elérném! Imádom csinálni én is, vágyom rá, de néha a hátam megfájdul és ez el tudja venni a kedvem tőle.
2023. máj. 13. 10:03
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Tudod valamit valamiért. Sokan csak szeretnék megtenni amire te képes vagy. Az hogy bárcsak, meg lehetne nagyobb-ilyenekkel ne is gyötörd magad. Azzal kell dolgozni amit kaptál az életben :)
2023. máj. 13. 14:14
 8/14 A kérdező kommentje:
Persze, persze, hozott anyagból dolgozunk, elfogadom; de nem lennénk emberek, ha vágyaink nem lennének! :)
2023. máj. 13. 15:06
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
És nincs ezzel semmi gond, vàgyai mindenkinek vannak.🙂 Legyen szép napod👍
2023. máj. 13. 16:39
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
szoktam én is magam le..opni. Igazad van elég fárasztó de megéri.
2023. máj. 14. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!