Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magamat szívni nem élvezem? Más is így van ezzel?
Figyelt kérdés
35F vagyok, bi. Partner hiányban szoktam magam cumizni, legalább próbálni. Kicsi a méretem szerintem, kb 14 cm és ha ráhajolok, vagy gyertyából rá engedem magam a makkom befér a számba. Mégsem kényelmes a pozíció egyik sem, bár nagyon puha, meleg ajkaim ahogy ölelik az jól esik.2023. máj. 12. 15:50
1/14 anonim válasza:
Nekem sajna ez nem megy. Bele is szoktál élvezni a szádba?
2/14 A kérdező kommentje:
Igen, szeretek beleélvezni magamnak. Szeretem ha hosszú megtartózatás után telelövöm a szám. :)
2023. máj. 12. 15:58
3/14 anonim válasza:
Furcsán izgató érzés lehet. Bar én is megtapasztalhatnám
4/14 anonim válasza:
Elég érdekes élmény lehet, azt viszont elhiszem hogy kényelmetlen, hacsak nem vagy extrém hajlékony.Gondolom sok gyakorlàssal tudtad Egyébként nem kicsi a méreted szerintem, teljesen normàl- àtlag méret.😉
5/14 anonim válasza:
Én kifejezetten élvezem:D viszonylag hajlékaony vagyok de azért nem olyan túlzottan, viszont nálam a méret kompenzál szerencsére, nekem kb ennyi előnye van, de én tényleg imádom csinálni
19F
6/14 A kérdező kommentje:
Igen, évek óta tartó gyakorlás és nyújtás eredménye ma ez. :) Az segítségemre van, h vékony srác vagyok, bár néha azt kívánom bár lehetne 17 cm-es, akkor sokkal könnyebben elérném! Imádom csinálni én is, vágyom rá, de néha a hátam megfájdul és ez el tudja venni a kedvem tőle.
2023. máj. 13. 10:03
7/14 anonim válasza:
Tudod valamit valamiért. Sokan csak szeretnék megtenni amire te képes vagy. Az hogy bárcsak, meg lehetne nagyobb-ilyenekkel ne is gyötörd magad. Azzal kell dolgozni amit kaptál az életben :)
8/14 A kérdező kommentje:
Persze, persze, hozott anyagból dolgozunk, elfogadom; de nem lennénk emberek, ha vágyaink nem lennének! :)
2023. máj. 13. 15:06
9/14 anonim válasza:
És nincs ezzel semmi gond, vàgyai mindenkinek vannak.🙂 Legyen szép napod👍
10/14 anonim válasza:
szoktam én is magam le..opni. Igazad van elég fárasztó de megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!