Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, mit tennétek, ha reggel arra ébrednétek, hogy a klónotok fekszik mellettetek?
Figyelt kérdés
Aki pontosan úgy néz ki és úgy gondolkodik, ahogy ti.2023. máj. 9. 18:06
1/11 anonim válasza:
Én nem vagyok meleg de biztosan szexelnék a klónommal.
2/11 anonim válasza:
Örülnék, hogy nem leszek többet magányos. Volna mindig akivel meg tudok beszélni mindent.
Én nem izgulok magamra, de szexelnék vele. Viszont a klónom sem örülne neki, ha fenékbe durrantanák, így csak orál lenne és maszti. De amikor csak tehetnénk, együtt feküdnénk az ágyba és csókolóznánk. Mindenhová vele mennék, nem titkolnám. Élvezném a hírnevet. Pont nem érdekel, ki mit gondolna.
Megpróbálnék meggazdagodni belőle, mivel ez hírérték és valóságos csoda, a tudomány nem tapasztalt hasonlót. Persze elkérném az árát a vizsgálatoknak. A minimum, hogy eltartsanak életem végéig, cserébe annyit kísérleteznek, amennyit csak akarnak. Szerintem élvezném is, hogy velem van tele az egész net.
3/11 anonim válasza:
Lecummantanám a szép és borotvált szerszámát!
5/11 anonim válasza:
Felválva mennénk dolgozni
Ketten dugnánk a barátom 😂
6/11 anonim válasza:
Most már nem örülnék ilyesminek, de tinikoromban tuti, hogy kapva kaptam volna az alkalmon, főleg, ha ugyanígy gondolkodik, mint én. Akkoriban nem volt olyan maszti-őrült ismerősöm, mint én voltam, úgyhogy tuti jó lett volna, ha van belőlem még egy xD
7/11 anonim válasza:
Szerintem úgy kezelném, mintha az ikertesóm lenne, nem hiszem, hogy szexuálisan izgatna.
8/11 anonim válasza:
Annyi mindent megkérdeznék tőle, amit magamtól nem merek.
9/11 anonim válasza:
Ronda lenne, úgyhogy hagyjon békén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!