Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk,ti szoktatok böfögni meg fingani a párotok előtt? mennyi idő után kezdtétek? mi volt a másiktól a reakció?
Figyelt kérdés
2023. máj. 6. 09:40
1/14 anonim válasza:
Olyannyira, hogy a szájába kéri, hogy fingjak 😄😏
24f
2/14 anonim válasza:
Böfögés könnyebben, fingás nálam nem olyan lazán megy.
3/14 anonim válasza:
Egyiket sem, elértünk egy bizonyos kulturáltsági szintre...
4/14 anonim válasza:
Böfögni eleve csak az szokott, aki mohón eszik/iszik, és emiatt levegőt nyelt. A szellentés már más dolog, de azzal sem "örvendeztetjük meg" egymást...
6/14 anonim válasza:
Hát, amíg nem fossa teli az alsónadrágját, vagy nyeli vissza a hányását, nincs gond. Palik vagyunk, nem hercegnők...
7/14 anonim válasza:
Böfögés igen, a fingással úgy vagyok h direkt nem nyomom ki előtte, ha kijön, kijön. Viszont ha vmiért épp fasírtban voltunk, volt olyan h direkt odatettem ha pont volt egy ziccer. Azért is😁
8/14 anonim válasza:
Érdekes válaszok vannak erre a nem hétköznapi kérdésre.
A 3-4-es felhasználóval értek egyet.
Sajnos jó pár éve egy elég súlyos bélbetegségem van, így akivel együtt voltam, azzal előre közöltem, hogy az nem neki szól, hanem ha bent tartom, sokkal rosszabb lesz.
Sem bosszúnak nem vélem így, sem nem eszek mohón - ez van, de így nem mellesleg nem "fosok be".
9/14 anonim válasza:
Én nem szoktam egyiket sem. Viszont egyszer akaratom ellenére sem tudtam bent tartani. Éppen bennem csúszkált, mikor a farka mellett hallhatóan kijött. Látta a riadt arcom, amin akkorát nevetett, hogy én is elnevettem magam. (Szerencsére nem hagyta abba a csúszkálást. ;))
10/14 anonim válasza:
Előző, dugásnál mindig belenyom egy adag levegőt a pénisz, nem csak végbélbe, de heteroszexnél punciba is. Punciból kihúzva is sokszor ilyen hangot ad. Természetes dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!