Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hetero ferfikent ti hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero ferfikent ti hogy próbálnatok ki először milyen másik férfival fiúval a szex? Hol találtok partnert első szexre ?

Figyelt kérdés
26f férfias vagyok Dugnek és szopnek és mindent csak sok legyen ne 1 menet .
2023. máj. 4. 21:42
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
93%
Csinálnál mindent pasival, de heteró vagy? Értem.. :D
2023. máj. 4. 21:44
 2/22 anonim ***** válasza:
79%
Látom fogalmad sincs arról, hogy mit jelent a hetero, bi és homo...
2023. máj. 4. 21:46
 3/22 A kérdező kommentje:

Hát mondjuk úgy kíváncsi hetero apuka vagyok.

Be vagyok kanosodva raugranek mindenre ami mozog. 😀

2023. máj. 4. 21:46
 4/22 anonim ***** válasza:
98%
Nem rugózom a fogalmakon. Én transzikkal csináltam és úgy nem zavart hogy nem punci van, majd sokadik után számba vettem és így feszegettem a határaim, majd a csöcsös csodával dugattam magam. Ma már szőrtelen faszikat is megdugom és leszopom. Nem gond ez én is heteró voltam az elején, de biként élek igazán.
2023. máj. 4. 21:49
 5/22 anonim ***** válasza:
76%
Hány éves vagy?
2023. máj. 4. 21:57
 6/22 anonim ***** válasza:
77%

Nem létezik olyan, hogy "kíváncsi hetero", mert az BISZEX minimum!

Legalább fogalmatok lenne a szavak jelentéséről, nem beszélnétek ennyi faxságot :D

2023. máj. 4. 22:12
 7/22 anonim ***** válasza:
90%
Sok a hater, de honnan tudja valaki mit szeret és mit nem, ha sosem próbálja ki? Egyszer próbáld ki és meglátod bejön-e vagy sem
2023. máj. 5. 02:20
 8/22 anonim ***** válasza:
62%
Már attól bi hogy ki szeretné próbálni, egy heterónak meg se fordul ilyen a fejében.
2023. máj. 5. 07:31
 9/22 A kérdező kommentje:

8# dehogy nem nézd meg a börtönöket ha nincs nő valamit dugni kell .

Travit simman kiprobalnam főleg ha fiatalabb szopnam is.

Sima fiatalabb srácokat is

Nagy szoros medvét azért inkább meg nem .aztán lehet ha rakap az ember akor azt is

2023. máj. 5. 07:40
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez a "honnan tudod, hogy nem tetszik, amíg nem próbáltad" kérdés max szülőktől bizonyos ételek miatt még elmegy 😄

Én heteró vagyok és még csak puszta kíváncsiságból sem fordult meg bennem, hogy milyen lehet pasival. Egyszerűen nem vonz. BDSM-et sem próbáltam soha, de tudom, hogy nem vagyok olyan beállítottságú.

Akit egy kicsit is érdekel, milyen a saját nemével, az szerintem is minimum biszex.

2023. máj. 5. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!