Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero ferfikent ti hogy próbálnatok ki először milyen másik férfival fiúval a szex? Hol találtok partnert első szexre ?
Hát mondjuk úgy kíváncsi hetero apuka vagyok.
Be vagyok kanosodva raugranek mindenre ami mozog. 😀
Nem létezik olyan, hogy "kíváncsi hetero", mert az BISZEX minimum!
Legalább fogalmatok lenne a szavak jelentéséről, nem beszélnétek ennyi faxságot :D
8# dehogy nem nézd meg a börtönöket ha nincs nő valamit dugni kell .
Travit simman kiprobalnam főleg ha fiatalabb szopnam is.
Sima fiatalabb srácokat is
Nagy szoros medvét azért inkább meg nem .aztán lehet ha rakap az ember akor azt is
Ez a "honnan tudod, hogy nem tetszik, amíg nem próbáltad" kérdés max szülőktől bizonyos ételek miatt még elmegy 😄
Én heteró vagyok és még csak puszta kíváncsiságból sem fordult meg bennem, hogy milyen lehet pasival. Egyszerűen nem vonz. BDSM-et sem próbáltam soha, de tudom, hogy nem vagyok olyan beállítottságú.
Akit egy kicsit is érdekel, milyen a saját nemével, az szerintem is minimum biszex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!