Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek miért van kevesebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért van kevesebb aktív, mint passzív? Van valami oka?

Figyelt kérdés

2023. máj. 4. 17:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
7-es foglalta össze jól. Nem vagyok meleg, de ez teljesen mindegy... nőben sem izgatna egy hajléktalan pl.
2023. jún. 10. 19:00
 12/13 A kérdező kommentje:

Lehet az unik vannak a legtöbben. De én úgy vettem észre, ha csak szigorúan a csak aktív és csak passzív fiúkat nézzük, kevesebben vannak az aktívok. Talán ennek az okát sosem tudjuk meg, ahogy a melegség pontos oka is rejtély, találgatás, több tényező közrejátszása. Kevesebb meleg irányító, férfias típus. Talán a passzívokból, vagyis sok melegből hiányzik a megtermékenyítő, szaporodási ösztön, ami a heteró férfiakban van és ami irányítja őket, ami miatt "lyuk" késztetésük van. Persze a heterók között is vannak kivételek, az alárendelt típusú férfiak, akik szeretik, ha a nő irányítja őket, akár felcsatolható pénisszel is, de nagyon minimális százalékban.

És szerintem sem mindegy, hogy kivel fekszünk le, nem csak a lyuk számít, ahogy a 7. válaszoló megfogalmazta. Ennyiből nem lennének csak heteró férfiak, mert akkor más férfiakkal is szexelhetne mind, hiszen ott is van egy (kettő) lyuk, ami ugyanolyan.

2023. jún. 11. 19:44
 13/13 anonim ***** válasza:
90%

"Kevesebb meleg irányító, férfias típus"

Ja, hogy te ebből indultál ki? Vagyis azt feltételezed, hogy aktív=irányító,domináns passzív=szubmisszív.

Az irányító emberekből szerintem az életben is kevesebb van, így a melegek között is törvényszerűen kevesebb lesz. DE! Nem feltétlenül kell irányító-alárendelt szereppel kell azonosítani az aktív-passzív felosztást mert ez így téves képet ad. Mivel ez nem ilyen egyszerű és nem törvényszerű. Aktívnak vagy passzívnak lenni csupán annyit jelent, hogy berakni szereted-e vagy azt, hogy neked rakják be. Az, hogy mennyire vagy irányító az ágyban az meg nem következik ebből, mert passzívként is lehetsz domináns.

Ismerek olyan aktívat aki teljesen szubmisszív és azt is szereti ha lekötözik. Nem kell a meleg kapcsolatokat a hetero kapcsolatokhoz hasonlítani, mivel ott valóban az "norma", hogy a férfi a domináns, a nő a szubmisszív, aminek társadalmi okai is vannak. (Elvárt nemi szerepek mint például, hogy egy férfi legyen határozott stb) Viszont a melegek ennél sokkal összetettebbek, sokkal többféleképpen működnek. Úgyhogy nem abból kell kiindulni, hogy ki a határozottabb/irányítóbb típus és akkor biztos az az aktív mert ez nem így van szerintem.

Arról nem is beszélve hogy sokan nem tekintik aktívnak már azt aki szeret szopni is szóval ez is torzítja az arányokat.

Egyébként uniként rám például többször írnak ismerkedés céljából aktívak mint passzívak (nem tudom miért, valószínűleg jobban tetszem nekik), szóval ha ebből indulnék ki én azt mondanám, hogy az aktívak vannak többen. De mégsem teszem, mert nem ismerem az összes meleget hogy ezt biztosan kijelentsem 💁

Grindr-en, Romeon is sok aktív-uni pár van aki passzív srácot keres 3.-nak szóval nem hiszem hogy olyan rossz az arány ahogy be próbálják sokan állítani.

2023. jún. 26. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!