Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Előfizettek a planetromeon?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfizettek a planetromeon?

Figyelt kérdés
2023. máj. 4. 06:56
 1/9 anonim ***** válasza:
56%
dehogy fizetek, minek, hogy otromba farkakat lássak?
2023. máj. 4. 07:21
 2/9 Jani Belucci ***** válasza:
68%
Szerintem az ingyenes verzió bőségesen elég bárkinek. Nem leszel sikeresebb a randizásban, csak mert fizetsz.
2023. máj. 4. 07:33
 3/9 A kérdező kommentje:

Ja, csak már nekem a szűrést sem engedi bőven, a radaron az X. profil után nem tudok rákattintani a profilokra.

2023. máj. 4. 07:42
 4/9 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Hát pár hónapja nem használtam már Romeot. Akkor most kb olyan lett, mint az ingyenes Grindr?
2023. máj. 4. 07:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
1 vagy 3 hónapra szoktam előfizetni, de csak mert így el lehet rejteni a profil látogatást (mivel nem szeretem ha rögtön ír valaki mert megnéztem a profilját), meg nincs korlátozva a tiltható profilok száma.
2023. máj. 4. 07:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Most fizettem elő nemrég, én is azért hogy el tudjam rejteni a profil látogatását (van valaki akit rendszeresen megnézek de nem szeretném ha tudná), illetve a láthatatlan mód is hasznos. A többi fizetős funkciót kb egyáltalán nem használom
2023. máj. 4. 20:34
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2023. máj. 5. 14:17
 8/9 anonim ***** válasza:
82%
Nem. Más oldalt fogok keresni.
2023. máj. 14. 08:05
 9/9 anonim ***** válasza:
82%

Előző voltam. Én a "láthatatlan" módot úgy csikartam ki ingyen, hogy létrehoztam egy kamuprofilt, matuzsálemi életkorral, előnytelen paraméterekkel, és azzal, hogy nem akarok ismerkedni, csak nézelődöm.

Érdekes, hogy sokan így is rám írtak. :)

2023. máj. 14. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!