Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet lenne, ha a szomszéd pasival lenne az első alkalom?
Figyelt kérdés
Fiatal vagyok, de tisztában vagyok vele, hogy meleg. A korosztályomban nem találok olyat, akivel jó lenne a dolog és eleve az idősebbek jönnek be. A szomszédunkban lakik egy férfi, igaz öreg, ötven körül lehet, de izmos, sokat melózik fizikait. A lényeg, hogy nekem nagyon bejön, szívesen lennék vele. Szóbeszéd, hogy ő is meleg, hiszen néha járnak is hozzá, de nővel senki sem látta még. Átmenjek hozzá? De hogy fogjak neki, hogy ne zavarjon el és lehessek vele? Már nagyon vágyom rá. Kis falu, itt más lehetőség nem nagyon van ilyenre.2023. máj. 3. 14:33
11/16 1Léna válasza:
NEM
Tedd fel magadnak a következő kérdéseket!
Biztos, hogy meleg vagy? Vagy csak félnél ellenkező neművel kapcsolatot kialakítani?
Mi a célod ezzel?
Tudni szeretnéd szerethető vagy-e?
Szeretnéd, ha társad lenne? Miben? Mennyire?
A szüzességed akarod elveszíteni? (Attól értékesebb leszel?)
A nemi vágyadat szeretnéd kielégíteni?
Titokban lenne ez a kapcsolatod, vagy szeretnéd a szüleiddel is megosztani?
Általában amit nem mondunk el a szüleinknek, arról már tudjuk, hogy helytelenítenék.
12/16 A kérdező kommentje:
Sajnos nem akarta, azt mondta nagyon gyerek vagyok még ehhez, keressék mást magamnak. Én meg egyre jobban szeretném, de reménytelen. Kicsit szeretem pedig már, azt hiszem.
2023. máj. 5. 12:12
13/16 anonim válasza:
Tedd meg előtte az első nagyobb lépést. Hátha látja rajtad hogy komolyan gondolod és persze ha tényleg meleg. Fogd meg olyan helyen…vagy ilyesmi.
14/16 A kérdező kommentje:
Tegnap este átjött kicsit italosan és nekem is adott belőle. Hamar elszédültem, nem szoktam inni. Majd azt mondta, el fogja venni a szüzességemet. Kicsit tágított is, de inkább megerőszakolt. Borzalmasan fájt akkor, és véreztem is. Fél éjszaka itt volt, hajnalban ment haza. Nemrégen átjött és bocsánatot kért, azt mondta, hogy szerelmes belém és bármit megtenne nekem. Szexben tehetek mindent, ahogyan én szeretném vele. De kérte, hogy miattam ne menjek át hozzá, és ha este megjönnek a szüleim, ne mondjam el nekik, hogy mi volt. Nagyon szeretnék vele lenni mindig, és úgy elaludni, hogy előtte megdug, de óvatosabban. Anyuék hazajönnek este, nem tudom hogyan tovább mostmár?! :(
2023. máj. 28. 12:02
15/16 anonim válasza:
Na jó, ez egy nagy kamu sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!