Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Jó ötlet lenne, ha a szomszéd...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet lenne, ha a szomszéd pasival lenne az első alkalom?

Figyelt kérdés
Fiatal vagyok, de tisztában vagyok vele, hogy meleg. A korosztályomban nem találok olyat, akivel jó lenne a dolog és eleve az idősebbek jönnek be. A szomszédunkban lakik egy férfi, igaz öreg, ötven körül lehet, de izmos, sokat melózik fizikait. A lényeg, hogy nekem nagyon bejön, szívesen lennék vele. Szóbeszéd, hogy ő is meleg, hiszen néha járnak is hozzá, de nővel senki sem látta még. Átmenjek hozzá? De hogy fogjak neki, hogy ne zavarjon el és lehessek vele? Már nagyon vágyom rá. Kis falu, itt más lehetőség nem nagyon van ilyenre.

2023. máj. 3. 14:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%
Ha bejöttök egymásnak akkor miért ne? Amúgy ha tapasztalt a fickó akkor látja bejön neked és majd lép magától neked csak át kell menned a többit majd megoldja (nem kell bekínálkoznod, fog kezdeményezni magától is ha akar tőled valamit).
2023. máj. 3. 14:39
 2/16 anonim ***** válasza:
96%
Így ahogy leírtad jó ötletnek tartom. 30/F
2023. máj. 3. 14:48
 3/16 anonim ***** válasza:
96%

Találj ki valami elfogadható indokot, hogy miért mész át hozzá! Nyilván a szüleid miatt is kell valami alibi !

A szomszéd meg valószínű vágja, hogy Te mit szeretnél, főleg ha kicsit úgy nézel, mosolyogsz, esetleg felhozod a szexet beszélgetés közben.

Én is idősebb vagyok, hasonló, mint a szomszéd. Jó lenne a szomszédod lenni!

Azért adhatsz egyértelmű jeleket, ha látod, hogy vevő a dologra.

Ugyanis pont ma én is voltam hasonló helyzetben egy fiatal sráccal.(20 körüli ) Beszélgettünk, és folyamatosan mosolyogva nézett, dicsért, nagyon kedves volt, a testbeszéde kihívó, jól ki domborodott a farka, én nem titkolva, feltűnően megnéztem. Látta és csak mosolygott. De nem mondott semmit. Igaz volt még ott egy másik személy is !(kollégája) De nem tudtam mi járhat a fejében ???

2023. máj. 3. 15:03
 4/16 anonim ***** válasza:
48%
Ha 37 éves is bejön szívesen lennék 1. Neked. Amúgy ha tetszik és nem félsz attól hogy később majd akarja újra és nem tudod azt hogy kizárod az életedből akkor hajrá. Idegennel annyiban jobb hogy te döntesz mennyire engeded be az életedbe. ;)
2023. máj. 3. 15:04
 5/16 anonim ***** válasza:
89%

45vagyok

Bele gondolva át jönne a szomszéd srác, biztos hogy nem nyomulnék, igaz én vállalom magam a kis Falumban.

Biztos szárnyaim alá vennélek,

Segítenék ahol tudnák.

2023. máj. 3. 15:23
 6/16 anonim ***** válasza:
91%
Lehet csak félreérted, először valahogy meg kéne tudd, hogy tényleg meleg-e... Közösségi oldalon fent van? Rómeón nézted esetleg? Valami ürüggyel is benézhetnél hozzá és puhatolózhatsz.
2023. máj. 3. 18:37
 7/16 anonim ***** válasza:
96%

Kis faluban nem hiszem pont a szomszéddal próbálkoznék. Talán ha nem bánnám, ha később kiderülne kettőnk afférja.

F-35

2023. máj. 3. 18:39
 8/16 anonim ***** válasza:
74%
A 4es jól írja hiába pontozta le valaki. Ha nem akarsz galibát véletlen se és pl nem tudja otthon senki akkor ne a szomszéddal.
2023. máj. 3. 20:30
 9/16 anonim ***** válasza:
96%

Nekem miért nincs ilyen szomszédom?

40 F

2023. máj. 4. 04:48
 10/16 anonim ***** válasza:
91%
2023. máj. 4. 05:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!