Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötlet lenne, ha a szomszéd pasival lenne az első alkalom?
Találj ki valami elfogadható indokot, hogy miért mész át hozzá! Nyilván a szüleid miatt is kell valami alibi !
A szomszéd meg valószínű vágja, hogy Te mit szeretnél, főleg ha kicsit úgy nézel, mosolyogsz, esetleg felhozod a szexet beszélgetés közben.
Én is idősebb vagyok, hasonló, mint a szomszéd. Jó lenne a szomszédod lenni!
Azért adhatsz egyértelmű jeleket, ha látod, hogy vevő a dologra.
Ugyanis pont ma én is voltam hasonló helyzetben egy fiatal sráccal.(20 körüli ) Beszélgettünk, és folyamatosan mosolyogva nézett, dicsért, nagyon kedves volt, a testbeszéde kihívó, jól ki domborodott a farka, én nem titkolva, feltűnően megnéztem. Látta és csak mosolygott. De nem mondott semmit. Igaz volt még ott egy másik személy is !(kollégája) De nem tudtam mi járhat a fejében ???
45vagyok
Bele gondolva át jönne a szomszéd srác, biztos hogy nem nyomulnék, igaz én vállalom magam a kis Falumban.
Biztos szárnyaim alá vennélek,
Segítenék ahol tudnák.
Kis faluban nem hiszem pont a szomszéddal próbálkoznék. Talán ha nem bánnám, ha később kiderülne kettőnk afférja.
F-35
Nekem miért nincs ilyen szomszédom?
40 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!