Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálsz ha a másik nagyon durván akar téged?
Figyelt kérdés
Szóval volt egy csávó akivel találkoztam kb 3 hónapja. Az izgatja ha használják őt. Hát én használtam kedvemre. Nem különösebben jött be a csávó de kanos voltam így belementem. Ügyes volt amúgy és tényleg jól viselt mindent. Én meg nem fogtam vissza magamat. Ezután a csávó kb hetente írkált hogy mikor használom újra. A végén oda jutottunk hogy már azt írta adna pénzt is csak használjam mert soha senkivel nem élvezte ennyire. Az az igazság, hogy nekem ez fura. Még talán használnám is de ha újra használom még jobban beakadok neki és sose koptatom le. Viszont elgondolkoztam, hogy ha pénzt is adna miért ne. Max még durvábban használom hátha valamivel elérem hogy ne akarjon soha többé. Mondtam neki, hogy nem az esetem meg ne nyomuljon, de akkor jött ezzel. Mondtam, hogy amúgy is kéne friss egészségügyi teszt mert ha már ott van megdugnám de gumi nélkül. Elment tesztet csináltatni csak ezért. Nem akarok gonosz se lenni vele. Ti mit tanácsoltok? Csak a véleményetek érdekelne amit előre is köszönök. Máskor is jártam így hogy rámfüggöt a másik de azok elhaltak 1-2 hét után. Azonban ez a 3 hónapja...2023. ápr. 29. 10:09
1/8 anonim válasza:
Az biztos, hogy nem kurvulnék el, s mennék bele pénzért. Ha nem akarod vele, akkor mond meg neki és tiltsd le.
2/8 NedvesBugyi99 válasza:
Pénz3rt megcsinálnám a helyedbrn
3/8 anonim válasza:
Amit írtál jó, hogy addig elmész amit nem akar és többet nem akar. Mert megmondod ez neked alap. Amúgy a szub csávókat pont ez izgatja hogy bármit meg mersz tenni. Én aktívként is azt látom, ha bunkó vagyok egy passzívval és nem foglalkozom vele akkor még jobban akar és ír és könyörög hogy találkozzunk. Ha én írok rá már játsza a királylányt. Azaz nem éri meg normálisnak lenni.
4/8 anonim válasza:
Sose süllyednék oda hogy valakinek pénzt ajánljak. Amúgy mennyit ajánlott? És a pénz változtatta meg a véleményed?
5/8 Jani Belucci válasza:
Ha zavar téged az ő szánalmas vergődése, és be sem jön neked igazán, akkor mi a kérdés egyáltalán? Néha muszáj gonosznak lenni olyan emberekkel, akik nem értenek a "nem" szóból. Tiltsd le a fenébe. Neki is jót teszel vele.
6/8 anonim válasza:
Szerintem már túl van azon hogy megmondta. Ha ok a pénz fogadd el és menj túl a határain és magától eltűnik.
7/8 anonim válasza:
Ha nincs más a láthatáron, aki érzelmileg is érdekel, akkor miért ne?
8/8 anonim válasza:
Én imádnék egy ilyen domot mint te. Mert az a jó számomra mikor tényleg nem óvatos, stb. Megértem a csávót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!