Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegyem a srácot kicsit féltékennyé? Jó eséllyel így sem fog jelentkezni?
Van egy srác Pesten, aki múltkor sok nap várakozás után végülis visszaírt, hogy mégsem lesz jó neki a randi.(Õ Budapesten lakik, én nem, én csak a szüleimet jövök haza meglátogatni.)
A srác ugyanakkor figyeli, hogy mit rakok ki sztoriba, ezt már észrevettem.
Úgy döntöttem, nem fogok utána loholni, de a szívem mélyén örülnék, ha egyszer találkoznánk. Múltkor már megjártam ezzel h ráírtam majd csak sok nappal késõbb válaszolt.
Amúgy most van egy másik randim is, így nyílván az a prioritás, de ezzel az elõzõ sráccal úgy érzem jó lenne egyszer összeülni.
Ugyanakkor az önbecsülésem nem engedi, hogy a múltkori után most megint én írjak.
Így arra gondoltam kirakom sztoriba, hogy Pesten vagyok. Ha látja, és akar velem találkozni, rámír. Vagy próbáljak neki írni, hátha most épp ráér?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!