Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet baj,ha a barátom folyton belémélvez? 22/f
Figyelt kérdés
2023. ápr. 28. 06:36
1/8 anonim válasza:
Megszülsz, minbajod lenne most komolyan?
2/8 Jani Belucci válasza:
Ha egyikőtöknek sincs semmi nemi baja, akkor kb semmi.
3/8 anonim válasza:
Terhes nem lehetsz. Ha mégis az lennél, esélyed lenne egy Nobel díjra.
A viccet félretéve, amennyiben mind a ketten egészségesek vagytok, semmi bajod nem lehet attól, hogy a barátod minden alkalommal beléd élvez.
4/8 anonim válasza:
Attól nem kell félni! Félni akkor kell ha mással is csináljátok és neki van valami betegsége! Továbbadjátok egymásnak,én már jártam igy ki is dobtam azonnal! Azóta csak óvszerrel engedem nem olyan jó de legalább biztonságos!
6/8 anonim válasza:
Maximum, teherbe esel! Ma már az lmbtqxyz-lobbi elérte, hogy a férfiak is szülhetnek! De ehhez teherbe kell esni! Hátha te leszel az első a világon! 😂😂😂
7/8 anonim válasza:
Mi baj lehetne, ha egészségesek vagytok?
8/8 anonim válasza:
Maximum annyi a baj, hogy nem belém élvez... D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!