Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belémélvezhet így a barátom?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 1 hete szedek fogamzásgátlót (Yasminelle) elvileg már azonnal véd az első szemtől. A barátom tegnap csak odatette a péniszét, de nem hatolt be. Viszont nagyon szeretné már betenni, de félek. Valóban már csinálhatjuk, vagy azért érdemes várni? Az orvos szerint lehet, de én akkor is bizonytalan vagyok2022. aug. 9. 11:04
2/14 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat légyszives.
2022. aug. 9. 11:11
3/14 anonim válasza:
Lehet. A Yasminelle nagyon jó gyógyszer, évekig szedtem balesetmentesen.
De ha az orvosnak nem hiszel, akkor random idegenek szavára főleg nem kéne adnod. Ő ért hozzá, rajta van a betegtájékoztatón is, mi kell még?
4/14 anonim válasza:
Ha ennyire félsz szerintem ne pasizz...
5/14 anonim válasza:
ha nagyon félsz, akkor kezd apró lépésekkel, szexeljetek, de a pasi ne süljön el benned. Pár nap után már tuti fog hatni, addig legalább hozzászoktok
6/14 anonim válasza:
egyetemet vegzett orvos szavara nem adsz, de random idegen idiotak szavara itt igen? ajanlom inkabb a pohar vizet fogamzasgatlasra. annyi hogy ne szex elott idd meg, hanem szex helyett
7/14 A kérdező kommentje:
Csak azét kérdezem meg itt is, mert hallottam olyat, hogy a tabletta mellett is teherbe lehet esni, meg hogy várni kell egy kicsit, stb. És hogy kinek mi a tapasztalata, azért kérdeztem.
2022. aug. 9. 11:58
8/14 anonim válasza:
Én is aggódtam az elején, de nem vártam meg az 1 hónapot, hallgattam a betegtájékoztatóra. Ha vmi közteset akarsz, ne beléd élvezzen az első hónapban.
9/14 anonim válasza:
100%-os fogamzásgátlás nincs, csak ha nem dugtok. Ha a dokinak nem hiszel és ennyire parázol, akkor te még baromi éretlen vagy a szexhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!