Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belémélvezhet így a barátom?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 1 hete szedek fogamzásgátlót (Yasminelle) elvileg már azonnal véd az első szemtől. A barátom tegnap csak odatette a péniszét, de nem hatolt be. Viszont nagyon szeretné már betenni, de félek. Valóban már csinálhatjuk, vagy azért érdemes várni? Az orvos szerint lehet, de én akkor is bizonytalan vagyok2022. aug. 9. 11:04
11/14 anonim válasza:
Ha nem hatolt be, hogy lennél terhes? Csak kérdezem.
12/14 anonim válasza:
9-es: Szerintem túl nyersen fogalmazol. Az elején normális a bizonytalanság, nem az a kategória, mint amiket olvastam már itt, hogy fél év-1 év szedés után is csak gumival, megszakítással kombinálva mertek együtt lenni.
13/14 anonim válasza:
Tabletta mellett is teherbe lehet esni, de az nem azért van, mert a szedés után túl korán szexeltek, hanem mert ez sem 100%-os védelem. Viszont nagyon magas, a pontos százalékot megtalálod a betegtájékoztatón. Ha így is aggódsz, és nem mersz szexelni, nem éri meg gyógyszert szedned.
14/14 anonim válasza:
Az orvosra hallgass.
Egyébként igen, a tabletta mellett is teherbe lehet esni pár százalek eséllyel. De a gumi mellett is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!