Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi/meleg srácok, ezekkel a dolgokkal tisztába vagytok?
#7: Nekem egyik ifjú hölgy ismerősöm mesélte pár éve, hogy elveszítette a szüzességét. Egy neten megismert random idegennel. Ezen még nem is lettem volna fennakadva, mert hát az ő élete, nem tartom sátántól valónak a szexrandit. De mesélte, hogy "természetesen" gumit nem használtak, mert mindketten még szűzek voltak, és szűzen nem lehet teherbe esni.
Fhú......
De a csajnak akkor már hónapok óta más témája sem volt, mint a szex. De a legelemibb dolgokkal sem volt tisztában. De szerencsére azért fejlődőképes volt, mert elárultam neki, hogy egyrészt: nem tudhatja, hogy igazat mondott-e a srác, és lehet, hogy ő már a 48. lány, akit "szűzen" megfektetett, és nem tudhatja, hogy volt-e valamilyen betegsége (sőt... sok nemi betegség egyéb úton is képes terjedni), másrészt: nem, attól, mert szűz, még nincs védve a terhességtől.
De a tudatlanságnál is még nagyobb problémának gondolom az önfegyelem hiányát, és a befolyásolhatóságoz. Mert sokan hiába tudják, hogy akár még orállal is el lehet kapni betegségeket (mondjuk szerencsére azért a HIV átadási valószínűsége orálisan nagyon alacsony, de sok más betegség simán terjed így is), és ha heterókról van szó, hiába tudják, hogy bizony teherbe is lehet esni akkor is, ha a pasas nagyon ügyes, és időben kihúzza, de mivel a másik elvárja, követeli, hogy márpedig gumi nélkül belédurranthasson, a másik fél nem fog ellenkezni, mert hát "különben megharagszik", "különben lehet, hogy nem jön össze vele", stb, stb. Mondjuk erre szoktam mondani, hogy aki olyan, azzal talán jobb is, ha nem jön össze...
De például orálnál meg a többség kifejezetten sértőnek veszi a védekezést. Évek óta vagyok fent pl. Romeón is, de eddig egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányan voltak, akik NEM iszkoltak el, vagy méltatlankodtak, vagy rosszabb esetben szidtak, amikor meg mertem említeni, hogy vadidegennel nem fogok védekezés nélkül orálozni.
Én tisztába vagyok de a többség 80%-a nincs.
Kedvencem: voltam vérvételen, nem lehet semmi bajom mert szóltak volna.
Ja egy rutin vérképből esetleg egy máj, vesebaj, cukorszint kiderül, de HIB státusz és bármi más STD meg nagyon nem..
Sőt még azt se mindegy hogy húgycsőből, torokból, vagy fenékből teszteltek pl chlamydiára.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!