Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktívak, fel tudnátok izgulni női fenékre? Ha teljesen pasis lenne a csaj.
Figyelt kérdés
2023. ápr. 27. 00:49
2/7 anonim válasza:
Én nem tudok. Soha nem éreztem szexuális vonzalmat egy nő iránt se.
3/7 anonim válasza:
A melegek nem izgulnak a csajokra, akármennyire fiús kinézetük van. Amelyik igen, az nem meleg, hanem biszex. Ez a "kíváncsi hetero" kategória. Hetero vagyok, de kipróbálnék fiúkkal ezt, azt. A "kíváncsi meleg", meleg vagyok, de kipróbálnék csajokkal ezt, azt. Egyik se az, aminek mondja magát! Mindegyik biszex valamennyire. Az egyik a Kinsey skála alsó végén van, kb 0,5 értéken, a másik 5,5.
5/7 anonim válasza:
Hagyni kéne inkább a kakilóvéget, homok, szerezzetek nőt.
6/7 Jani Belucci válasza:
#5: Ezt javaslom én is neked. Szerezz egy nőt, és akkor nem lesz időd homofób baromságokat írogatni, és talán majd végre a saját dolgoddal fogsz foglalkozni. Elég ciki, hogy "heteroként" ennyire foglalkoztat a meleg téma.
7/7 steven95 válasza:
Meleg férfi vagyok. Férfi vonz. A férfinek van keze, szája farka, feneke és segglyuka... Szeret(het)em a testrészeit. De ettől nem szeretem a női szájat, feneket... transz nő farkát... Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!