Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, akiknek van párjuk: nyilvános helyen mennyire vállaljátok fel, hogy együtt vagytok? (Pl. megfogjátok egymás kezét?)
Figyelt kérdés
2023. ápr. 25. 22:36
1/6 anonim válasza:
Hát eleve mindkettőnkről külsőre levágós, szóval szerintem elég egyértelmű ha együtt vagyunk.
2/6 Gaydoctor23 válasza:
Szia.Minden esetben természetesnek kell lennie.
Nem szabad vonakodni egy párnak senki kedve miatt.
Rámehet a kapcsolat.
Aki csak 4 fal között tudja szeretni a másikat,az nem
szereti egyáltalán.
3/6 anonim válasza:
Hát, nem igazán sajnos. Én kifejezetten szeretném megfogni a kezét, ölelgetni, hozzá bújni, viszont ő mindig nagyon kellemetlenül érzi magát ettől és azt mondjak "csak nem akar balhét", pedig mind a ketten elég maszkulinak vagyunk mind viselkedésben mind külsőre is. Próbálom elfogadni, hogy ezt nem kapom meg tőle, mert ha eröltetni akarná az meg nem lenne olyan
4/6 anonim válasza:
Egy normál országban ennek a kérdésnej meg sem kellett volna szuletnie.
5/6 anonim válasza:
Magyarországon élünk
🐑🐑🐑Közt.
Majd meg fogom azonos nemű párom kezét utcán ha a minimálbér eléri a Lengyelt.
6/6 anonim válasza:
Szerencsére sem én sem a párom nem igényeljük a kézfogást, csókolózást az utcán, így semmi problémánk nincs belőle. Szerintem egy olyan társadalmat, ami még nem áll készen erre felesleges provokálni, csak balhé lesz belőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!